Compass Μυκόνου: γευστικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, με θέα το Αιγαίο

compass-mukonos

Ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις σε προσεγμένο περιβάλλον

ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ένα νέο resto-bar κάνει την εμφάνισή του στη Μύκονο και υπόσχεται να πάει τους επισκέπτες του μια γαστρονομική βόλτα σε όλη την Ελλάδα, μέσα από τα πιάτα του.

Στον Τούρλο Μυκόνου, μόλις μερικά μέτρα μακριά από το νέο λιμάνι, κάνει την εμφάνισή του ένα νέο resto-bar, το Compass. Με σήμα την πυξίδα, το Compass υπόσχεται να προσφέρει στους τυχερούς που θα βρεθούν στη Μύκονο για τις διακοπές τους και θα το επισκεφτούν, μια γαστρονομική βόλτα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να τους ξεναγήσει σε διαφορετικά ελληνικά γευστικά μονοπάτια, μέσω της απλότητας και του σεβασμού στην παράδοση.

Δύο λάτρεις της ελληνικής κουζίνας και του νησιού, οµοϊδεάτες µε όραµα, συνέθεσαν ένα µενού που µπορεί να σας ταξιδεύσει γευστικά σε όλη την Ελλάδα, χωρίς καν να σηκωθείτε από την καρέκλα σας, φτιαγµένο µε υγιεινά υλικά εποχής από την ελληνική γη και στα πρότυπα της µεσογειακής διατροφής, εµπεριέχοντας όλη την Ελλάδα στην πιο δηµιουργική της µορφή.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο

Οι βιολογικές πρώτες ύλες και τα προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς, όπως ελαιόλαδο, δηµητριακά, τυριά, αρωµατικά βότανα, όσπρια, μέλι, κρέατα, πρωταγωνιστούν, ενώ συμπληρώνονται µε µια εξαιρετική κάβα από κρασιά του ελληνικού αµπελώνα από ιδιαίτερες ετικέτες που κορυφώνουν αυτό το ταξίδι στη διατροφική κουλτούρα της Ελλάδας.

Στο Compass η μέρα ξεκινά ατμοσφαιρικά, με το πρωινό ή τον καφέ σας με θέα τη Δήλο και το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, ενώ η συνέχεια έπεται ρομαντική με μεσημεριανό ή βραδινό φαγητό και ποτό ή cocktail με φόντο το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου.

Στόχος; Να γευτείτε πιάτα που θα σας απογειώσουν µέσα από την απλότητα τους. Λένε ότι η οµορφιά κρύβεται στην απλότητα. Το ίδιο φαίνεται να πιστεύουν στο Compass και για τη Γεύση.

Info
Compass
Τούρλος Μυκόνου, 2289 077040