Στα Εξάρχεια κυκλοφορεί μια…Σουσουράδα

sousourada

Η Σουσουράδα των Εξαρχείων ξέρει από σύγχρονη, «πειραγμένη» ελληνική κουζίνα

ΤΡΙΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Από τα τέλη του Ιουνίου, τα Εξάρχεια καλωσορίζουν μια Σουσουράδα στην παρέα τους, η οποία έχει βαλθεί να παρασύρει τους πάντες σε ιδιαίτερα γευστικά μονοπάτια.

Μεταλλικές καρεκλίτσες και τραπεζάκια έξω, πολύχρωμες ξύλινες καρέκλες και πάγκοι μέσα, μαξιλαράκια και προσεγμένη αισθητική έρχεται να λάμψει σε μια περιοχή που φιλοξενεί τα πάντα.

Εκεί, στη Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου, η νέα άφιξη της Σουσουράδας ξεκινά από το πρωί, με καφέ (καλλιεργημένο σύμφωνα με τους κανόνες βιωσιμότητας), φραουλάδες, ιδιαίτερους χυμούς και κέφι και συνεχίζει μέχρι το βράδυ με δροσερά κοκτέιλ, κρασί, τσίπουρα και ιδιαίτερες γεύσεις σύγχρονης «πειραγμένης» ελληνικής κουζίνας.

Καραμελωμένο ταλαγάνι με σπιτική μαρμελάδα λεμόνι

Το ατού της Σουσουράδας είναι ότι παίρνει απλούς μεζέδες και τους προσθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό, προκειμένου να προσφέρει το κάτι διαφορετικό και να εκπλήξει τον ουρανίσκο όσων πίστευαν ότι βρέθηκαν σε άλλο ένα καφέ-μεζεδοπωλείο. Παράδειγμα; Πατάτες τηγανητές με άρωμα τρούφας, μπρουσκέτες με καπνιστό χέλι, πέστροφα και γαύρο, καραμελωμένο ταλαγάνι με σπιτική μαρμελάδα λεμόνι και πλήθος άλλων συνδυασμών σε σχετικά καλές τιμές.

Την επόμενη φορά που θα έχουμε όρεξη να τσιμπήσουμε κάτι χορταστικό και μοναδικό, σε φιλικό περιβάλλον, θα δώσουμε ραντεβού στα Εξάρχεια. Αυτή η Σουσουράδα, δεν απογοητεύει.

Info
Σουσουράδα
Μαυρομιχάλη 44
210 3647936