Κρητική φιλοξενία και νέα πιάτα στον Κούνδουρο

kritiki-filoksenia-kai-nea-piata-ston-koundouro

ΤΡΙΤΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Σπιτική μυρωδιά, νόστιμα αρνάκια, κοκόρια, στάκα κουταλιαστή από το σπίτι του θείου του ιδιοκτήτη Νίκου Κουνδουράκη και ξεχασμένη χωριάτικη φιλοξενία περιμένουν τους λάτρεις της αυθεντικής κρητικής κουζίνας στο μαγέρικο Κούνδουρος.

Από τις 13 Μαρτίου, στο κρητικό μαγέρικο Κούνδουρος νέες κρητικές νοστιμιές προστέθηκαν στο μενού, όλες με αγνά γνήσια σπιτικά υλικά και απρόσιτη φιλοξενία. Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε Λουκάνικα και σύγκλινο σπιτικό, ξυνομιζύθρα από τα ορεινά των Χανίων, μέλι αγνό κρητικό, αρνίσιο κότσι οφτό και κοιλιδάκια με κολοκυθάκια που τα γεύεσαι μόνο σε χωριάτικο ορεινό χανιώτικο σπίτι μαγειρεμένα από τη γιαγιά.

Ελιές, ντομάτες και λαχανικά από το μποστάνι, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα μαζεμένα από τους φίλους, αλάτι φυσικό αλμυρό θαλασσινό, στάκα με αυγά σαν να βρίσκεσαι στον Ομαλό, τηγανητό παραδοσιακό κουνέλι, τηγανάδα και πολλά ακόμα.

Βασική επιδίωξη του Νίκου Κουνδουράκη είναι όλα τα πιάτα, όλες τις εποχές του χρόνου να γίνονται με φρέσκα υλικά που τα προμηθεύεται από τους Χανιώτες συγγενείς και φίλους του.

Τηγανάδα

Έτσι επιλέγει πλέον, να μαγειρεύει με ανθρωπιά, οικολογία, νοστιμιά, ουσία, και στοργή. Γιατί στο κάτω κάτω, αυτό σημαίνει φαγητό.

Πληροφορίες: Κούνδουρος, Αγ. Παρασκευής 51, Μπουρνάζι–Περιστέρι, 210 5713546, www.koundouros.com.gr .