Κάνουμε «Σπονδή» στο... αυγό
Το θεματικό μενού τεσσάρων πιάτων που ετοίμασε για τον μήνα Απρίλιο ο σεφ της Σπονδής, περιλαμβάνει προτάσεις εμπνευσμένες από την εποχή της Άνοιξης και έχει σαν κεντρικό του άξονα το αυγό.
Όλο τον μήνα Απρίλιο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα πλήρες μενού τεσσάρων πιάτων στην Σπονδή, με κεντρικό του γευστικό θέμα το αυγό, στην τιμή των 69€. Κατά το δείπνο μάλιστα, θα προσφέρονται και amuse bouche, pre-dessert και mignardises.
Το μενού περιλαμβάνει συγκεκριμένα, Tο Aυγό των Βάσκων με αφρό από chorizo, γλυκιά πιπεριά και ντομάτα, Kαρμπονάρα του 2012 με λινγκουίνι, αυγό και μπέικον, Λαυράκι με κρούστα από ψωμί και αυγοτάραχο πλάι σε μαγειρεμένη ρόκα και για το τέλος, Σουφλέ με lime, βανίλια και φράουλα.
Επιπλέον, οι Sommelier της «Σπονδής» θα σας προτείνουν και δύο συνοδευτικά ποτήρια που συνδυάζονται αρμονικά με τα προτεινόμενα πιάτα. Η τιμή του μενού με τις συγκεκριμένες επιλογές κρασιού είναι 80€ το άτομο.
Πληροφορίες: Σπονδή, Πύρρωνος 5. Παγκράτι, 210 7564021, www.spondi.gr .







