Το Parliament και το NJV Plaza σας κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο

parliament
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αν το εστιατόριο Parliament του NJV Plaza στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται ανάμεσα στις προτιμήσεις σας για τα χριστουγεννιάτικα γεύματα, τότε βιαστείτε να κάνετε κράτηση!

Δείτε τον ΟΔΗΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2016/2017 του clickatlife

Αυτά τα Χριστούγεννα, το πολυτελές ξενοδοχείο NJV Plaza στο κέντρο της Αθήνας και το εστιατόριό του, Parliament, θέλουν να κάνουν ένα δώρο σε όσους τα επιλέξουν για τις φετινές γιορτές.

Συγκεκριμένα, με κάθε κράτηση που θα πραγματοποιήσετε για την παραμονή ή ανήμερα των Χριστουγέννων στο εστιατόριο Parliament, αυτομάτως σας προσφέρεται συμμετοχή στην κλήρωση για μια εορταστική διαμονή 2 ατόμων με πρωινό σε σουίτα, για το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους 6/1-7/1 ή 7/1-8/1.

Αν πραγματοποιήσετε την κράτησή σας μέχρι 20/12 θα μπείτε κι εσείς στη χριστουγεννιάτικη αυτή κλήρωση και ποιος ξέρει; Μπορεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του χρόνου να σας βρει σε μια από τις πιο όμορφες σουίτες της Αθήνας, αφού θα έχετε απολαύσει ένα νόστιμο και ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο γεύμα.

Να σημειώσουμε ότι την Παραμονή των Χριστουγέννων θα υπάρχει εορταστικός μπουφές με ζωντανή μουσική και τραγούδι (80 ευρώ/άτομο) στο εστιατόριο Parliament, ενώ τα Χριστούγεννα δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε από τον οικογενειακό μπουφέ που θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική και τραγούδι (75 ευρώ/άτομο).

Info
Εστιατόριο Parliament, Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
Βασιλέως Γεωργίου Α 2, Πλατεία Συντάγματος
2103352400