Materia Prima: νέο στέκι για κρασί στο Κουκάκι

materia-prima
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το Κουκάκι καλωσόρισε πρόσφατα ένα wine bar που αναμένεται να φιλοξενήσει οινόφιλους της Αθήνας και να χτίσει νέες παρεΐστικες καταστάσεις με πρωταγωνιστή το κρασί.

Με φιλοδοξία να γίνει η «πρώτη ύλη» για τους λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο, το Materia Prima άνοιξε στα τέλη Οκτωβρίου τις πόρτες του, προσκαλώντας τους οινόφιλους να το επισκεφτούν και να δοκιμάσουν κρασιά από όλη την Ελλάδα και από ιδιαίτερες οινοπαραγωγικές ζώνες ανά την υφήλιο, ανακαλύπτοντας τα μυστικά τους.

Σε ένα χώρο μικρό, αλλά προσεγμένο, με χειροποίητα τραπέζια και το ξύλο να κυριαρχεί ανάμεσα σε γκρι τόνους, το Materia Prima σχεδιάζει πολλά για τους επισκέπτες του. Πέρα από τις καθημερινές οινογευσίες και τις τυφλές δοκιμές, θα οργανώνονται τακτικές συναντήσεις με οινοπαραγωγούς, καθώς και ποικίλα άλλα events. Από τη λίστα του μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περίπου 30 ετικέτες, ενώ αν θέλετε μπορείτε να φύγετε και με «δουλειά για το σπίτι» επιλέγοντας κρασί από την κάβα του για προσωπική, σπιτική κατανάλωση ή για δώρο.

Οι λάτρεις της μπίρας και των αποσταγμάτων δε θα απογοητευτούν, καθώς η ανανέωση του καταλόγου γίνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Info
Materia Prima
Φαλήρου 68, Κουκάκι
210 9245935.