Ένα πρωτότυπο γευστικό dj set στο Βυζαντινό

ena-prototupo-geustiko-dj-set-sto-buzantino

ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΜΑΙΟΥ 2012

Πώς αναδεικνύεται η γεύση ενός Merlot με το κατάλληλο μουσικό κομμάτι; Ποιά είναι η ιδανική μουσική υπόκρουση για ν’ απολαύσει κανείς μια Μαλαγουζιά;

Αν έχετε τέτοιου είδους αναζητήσεις, τις απαντήσεις θα πάρετε από τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Ζήκο, ο οποίος θα βρίσκεται στο εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton, για τρεις συνεχόμενες Πέμπτες (3, 10 και 17/5) σε ρόλο DJ και Sommelier μαζί.

Αυτές τις βραδιές θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα πλήρες μενού 4 πιάτων που δημιούργησε ειδικά για τις βραδιές «Vino Divino», ο executive chef Γιάννης Μανίκης και να γνωρίσετε μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα: Κτήμα Παυλίδη, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Κτήμα Σκούρα, Οινομεσσηνιακή, Κτήμα Πρωτόπαππα, Κτήμα Μουσών και Κτήμα Πόρτο Καρράς.

Ο Κώστας Ζήκος θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα συνδυάζοντας τις οινικές σας επιλογές με ήχους lounge και easy listening στην αρχή, για ν’ ανεβάσει το tempo όσο η γευστική ένταση του κρασιού δυναμώνει.

Ετοιμαστείτε για ένα γευστικό DJ set που πραγματικά θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Η τιμή του μενού είναι €30 και περιλαμβάνει ελεύθερη κατανάλωση σε όλα τα προτεινόμενα κρασιά.

Πληροφορίες: Βυζαντινό, Hilton, Λεωφόρος Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα, 210 7281400, στις 3/5, 10/5 και 17/5.