Τι μαρτυρούν τα cupcakes για τον... χαρακτήρα σας;

ti-marturoun-ta-cupcakes-gia-ton-xaraktira-sas

ΤΡΙΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2012

Προτιμάτε να επιδοθείτε στις χάρες ενός κατακόκκινου cupcake ή μήπως λαχταράτε ένα cupcake καρότου για επιδόρπιο; Η παρακάτω μέθοδος θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιο cupcake ταιριάζει καλύτερα στην… προσωπικότητά σας, αλλά και τι μαρτυρά αυτό για εσάς...

Οι αδερφές Sophie LaMontagne και η Katherine Kallinis, που ίδρυσαν το Georgetown Cupcake στις ΗΠΑ, ένα από τα γνωστότερα ζαχαροπλαστεία με cupcakes στην Αμερική, ανακάλυψαν ότι τα cupcakes -τα μικρά αυτά πολύχρωμα γλυκίσματα- και η γύρω από αυτά επιλογή μπορεί να δώσει ένα μικρό δείγμα και για την προσωπικότητα του καταναλωτή τους. Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψαν οι αδερφές Kallinis στο Reader’s Digest…

Cupcakes με έντονα χρώματα

Χαρακτήρας: Τολμηρός κι αισιόδοξος

Αναλυτικά: Οι άνθρωποι που αγαπούν και προτιμούν τα ανοιχτόχρωμα και έντονα χρώματα στα cupcakes, τείνουν να αγκαλιάζουν τις πιο φωτεινές πλευρές της ζωής. Θέλουν πάντα γύρω τους να επικρατεί κλίμα διασκέδασης και λατρεύουν την καλοπέραση.

Cupcakes βανίλια

Χαρακτήρας: Παραδοσιακός

Αναλυτικά: Αυτός ο τύπος cupcake είναι για εκείνους που κάνουν μια γλυκιά επιλογή, αλλά δε θέλουν και κανένα μεγάλο γευστικό ρίσκο. Είναι συνήθως άνθρωποι παραδοσιακοί στις επιλογές τους που δεν ρισκάρουν εύκολα μπροστά στο «νέο». Το ίδιο ισχύει -αλλά λιγότερο- για εκείνους που επιλέγουν τα cupcakes σοκολάτας.

Cupcakes σοκολάτας

Χαρακτήρας: Έντονος

Αναλυτικά: Πρόκειται για επιλογή ανθρώπων σοβαρών και στοχοπροσηλωμένων. Ο συνδυασμός της διπλής σοκολάτας (μέσα – έξω) είναι ίδιον των ανθρώπων βαθιάς σκέψης. Είναι άτομα της λογικής που θέλουν να τα εξηγούν όλα.

Cupcakes καρότου

Χαρακτήρας: Πρακτικός

Αναλυτικά: Ο οπαδός του καροτο-cupcake είναι ο κλασικός τύπος που παίρνει αποφάσεις με βάση την κοινή λογική. Είναι χαρακτήρας λογικός αλλά και έξυπνος καθώς επιλέγει συνήθως την πεπατημένη για να μη ρισκάρει αλλά και για να πετύχει σίγουρα το σκοπό του.

Cupcakes με φυστικοβούτυρο

Χαρακτήρας: Περιπετειώδης

Αναλυτικά: Η επιλογή μιας τέτοιας πλούσιας, ακαθόριστης και ιδιαίτερης γεύσης δείχνει ότι είστε τύπος που πιάνει από το λαιμό τις καταστάσεις, χωρίς δισταγμό ή ανησυχίες. Δεν φοβάστε το ρίσκο και την αλλαγή, αρκεί να πιστεύετε ότι είναι για το καλό σας.

Κόκκινα Cupcakes

Χαρακτήρας: Ρομαντικός

Αναλυτικά: Τα συγκεκριμένα cupcakes είναι η πρώτη επιλογή για όποιον βρίσκεται σε... αγαπησιάρικη διάθεση. Η βαθιά κόκκινη απόχρωσή του, μας προδιαθέτει να το αγοράσουμε για να... το μοιραστούμε με κάποιον ξεχωριστό.