Το Dine Athens Restaurant Week μας δίνει άλλον ένα λόγο να φάμε έξω

dineathens
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Για 12 ημέρες, 120 εστιατόρια της Αθήνας μας καλούν να γνωρίσουμε από κοντά τα ειδικά μενού τους σε προνομιακές τιμές και μας δίνουν έναν ακόμη λόγο να βγούμε έξω για φαγητό. Εμείς δεν σκοπεύουμε να τον αφήσουμε ανεκμετάλλευτο. Εσείς;

Εγκαινιάστηκε πέρσι και συνεχίζεται φέτος: το Dine Athens από το Diners Club και την Alpha Bank ξεκινά την 1 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει ως τις 12 του μήνα. Τι σημαίνει αυτό;

Για 12 ημέρες, 120 εστιατόρια της πόλης θα διαμορφώσουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές για όλους και μας καλούν να τα γνωρίσουμε από κοντά. Συγκεκριμένα, τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 15€, 30€ και 60€ για όλους (με επιπλέον έκπτωση 10% αποκλειστικά για τα μέλη του Diners Club), ενώ ορισμένα εστιατόρια θα προσφέρουν και lunch menus, στην προκαθορισμένη τιμή των 30€.

www.flickr.com

Ο βραβευμένος σεφ, Pascal Barbot

Στο πλαίσιο, μάλιστα, του Dine Athens Restaurant Week, στις 11&12 Φεβρουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με επίτιμο καλεσμένο τον βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin γάλλο chef, Pascal Barbot. Ο ταλαντούχος σεφ, που βρίσκεται στο #5 της λίστας με τους καλύτερους σεφ στον κόσμο για το 2016, αφήνει το εστιατόριό του L’Astrance στο Παρίσι και καταφθάνει στη Σπονδή αποκλειστικά για 2 βραδιές. Εκεί θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού 6 νέων γκουρμέ πιάτων, ενώ οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν μαζί τους το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις επιλογές σας και να κάνετε κράτηση στα αγαπημένα σας εστιατόρια.