Στο Brown’s Bar Restaurant σας περιμένουν γεύσεις μοντέρνας brasserie

browns-restaurant MacBookPro
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το εστιατόριο Brown’s στο Ξενοδοχείο Divani Caravel αλλάζει μενού και ακολουθεί μια αγαπημένη τάση της διεθνούς κουζίνας, αυτή της μοντέρνας Brasserie.

Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και ιστορικά ξενοδοχεία της πόλης, αποτελώντας αγαπημένο προορισμό των Αθηναίων, ειδικά αυτών που θέλουν συνεχώς να δοκιμάζουν καινούργιες γεύσεις και εκλεπτυσμένα πιάτα. Στο πλαίσιο, μάλιστα, της συνεχούς αναζήτησης της ικανοποίησης των πελατών του, το Brown’s αλλάζει μενού, φέρνει φρέσκες γεύσεις brasserie στα πιάτα μας και… αναστατώνει τον ουρανίσκο.

Στο lobby του Divani Caravel, το Brown’s ξεχωρίζει για την κομψή αισθητική του, όπου κυριαρχούν οι αποχρώσεις του καφέ, με έπιπλα με επιβλητικό design. Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος του φαίνεται από την πρώτη ματιά ότι μπορεί να προσφέρει μια «άνετη» γαστριμαργική εμπειρία, με τα τραπεζομάντιλα σε γήινους τόνους και τις φίνες πορσελάνες και κρύσταλλα, που δίνουν έναν τόνο διακριτικής πολυτέλειας και φινέτσας. Κι αν θέλετε να απολαμβάνετε το γεύμα σας με θέα στην πόλη, τα μεγάλα παράθυρά του περιμετρικά του χώρου σας προσφέρουν ακριβώς αυτό.

Οι γαρίδες κοκτέιλ

Σε έναν τέτοιο προσεγμένο και περιποιημένο χώρο, δεν θα μπορούσατε παρά να απολαύσετε γεύσεις ανάλογης αισθητικής, οι οποίες προέρχονται και από την ελληνική, αλλά και τη διεθνή κουζίνα, σε μια αρμονική συνύπαρξη.

Στα πιάτα του νέου μενού θα βρείτε μια ευρεία γκάμα επιλογών από comfort food μέχρι πιο εκλεπτυσμένες γαστρονομικές δημιουργίες, όλες καμωμένες με αγνές πρώτες ύλες που καταφθάνουν καθημερινά στην κουζίνα του Brown’s.

Δοκιμάστε τις Γαρίδες Κοκτέιλ κάνοντας μια γευστική αναδρομή στο παρελθόν κι αν αγαπάτε το ζουμερό κρέας, τότε το Black Angus Burger σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Οι πολύχρωμες και δροσερές σαλάτες, τα εκλεκτά ψάρια, οι γευστικές μακαρονάδες και οι τάρτες συμπληρώνουν το μενού των επιλογών σε μια κουζίνα που ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις της γαστρονομίας για «παιχνιδίσματα» γεύσεων που έχουν τη δική τους ιστορία στον γαστριμαργικό «χάρτη».

Το Black Angus Burger

Στο τέλος του γεύματός σας, μη χάσετε σε καμία περίπτωση την εμπειρία του επιδορπίου: η οξύτητα του λεμονιού σε ισορροπία με τη γλυκύτητα της Τάρτας Λεμονιού θα σας συνεπάρει, ενώ οι πιο… σκληροπυρηνικοί επιλέξτε την Μπλακ Φόρεστ με τη δυνατή επίγευση του βουτύρου κακάου Βianco, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 

Κι αν σας αρέσει να συνοδεύετε το γεύμα σας με ποτό, οι σερβιτόροι είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν ώστε να επιλέξετε από μια εξαιρετική λίστα ποτών το τέλειο συνοδευτικό για ένα γεύμα. Μια γκάμα από σπέσιαλ malt, παλαιωμένες grappa, cognac και, φυσικά, δυνατά χαρμάνια καφέ ολοκληρώνουν την εμπειρία. 

Η αρωματική τάρτα λεμονιού

Η εμπειρία στο Brown’s κρύβει μια ακόμη «έκπληξη» για τους φίλους του καπνού, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cigar Lounge, επιλέγοντας το πούρο τους από μια μεγάλη ποικιλία που δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. 

Αν αποφασίσετε να ζήσετε τη γαστρονομική εμπειρία του Brown’s, προετοιμαστείτε για μια μεγάλη και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα βραδιά από κάθε άποψη, σε τιμές ανάλογες της ποιότητας που κυμαίνονται από 40 ευρώ το άτομο.

Info
Brown’s Bar Restaurant, Divani Caravel Hotel
Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
210 7207000, ωράριο: Δευτ.-Σάβ.: 19:00-01:00