Αγαπάς τη μπύρα; Απόδειξη…

agapas-ti-mpura-apodeiksi

ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2012

Ένα δυνατό καλοκαιρινό φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό από τις 25 μέχρι και τις 27 Μαΐου, με μεγάλη πρωταγωνίστρια… τη μπύρα, σε έναν νέο allday χώρο στη Γλυφάδα.

Λατρεύεις τη μπύρα; Kαυχιέσαι στην παρέα ότι μπορείς να πιείς πολλή μπύρα; Έφτασε η ώρα να δώσεις τις αποδείξεις σου. Πόση μπύρα μπορείς να πιείς σε ένα λεπτό;

Αυτές και άλλες πολλές προκλήσεις περιμένουν τους φανατικούς μπυρόφιλους στο Beerock, τον νέο all day χώρο στη Γλυφάδα, όπου διοργανώνεται φέτος, το 1ο Beer Festival. Πρόκειται για μια τριήμερη γιορτή μπυροποσίας και διασκέδασης με πολλά happenings. Κι επειδή η μπύρα θέλει και καλή μουσική, αγαπημένοι djs θα καταλάβουν τα decks του Beerock τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ.

Την Παρασκευή 25/5 ο Γιώργος Ζερβός από τον ραδιοφωνικό σταθμό Red 96,3, τo Σάββατο 26/5 οι Miss M. & Dj Arthur και την Κυριακή 26/5 ο Αλέξανδρος Μπενέτος από τον Galaxy 92 θα δώσουν ρυθμό στο φεστιβάλ.

Ο διαγωνισμός του φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Μαΐου, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα αποδείξουν τις αντοχές τους στην μπύρα και… τα hot dog. O τελικός με τους νικητές των δύο προηγούμενων ημερών θα γίνει την Κυριακή 27/5 και θα αναδείξει δύο νικητές. Ο ένας θα λάβει ως έπαθλο δύο εισιτήρια για τη συναυλία του Morrissey στις 16 Ιουλίου στον Λυκαβηττό και ο άλλος θα κερδίσει ένα τριήμερο σε έναν παραδοσιακό ξενώνα στον Ταΰγετο.

Και για όσους δε θέλουν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό αλλά λατρεύουν τη μπύρα, θα υπάρχουν ειδικές τιμές τόσο στις μπύρες όσο και στα hot-dog.

Πληροφορίες: Beerock, Πλατεία Νυμφών 1, Γλυφάδα, 210 8983301.