Οι καντίνες της χώρας μπαίνουν σε τάξη

kantina
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Οι λάτρεις του «βρώμικου» σίγουρα ξέρουν που τους περιμένει η αγαπημένη τους νοστιμιά. Οι πιο περιστασιακοί καταναλωτές του street food καντίνας, όμως, ίσως να μην έχουν καλή ιδέα που να τις βρουν. Αυτό το «πρόβλημα» έρχεται να λύσει ο νέος ελληνικός διαδικτυακός χάρτης kantines-online.gr και να βάλει τα πράγματα σε τάξη.

Οι ιστότοποι-χάρτες για εστιατόρια και διάφορα σημεία γαστρονομικού ενδιαφέροντος είναι ουκ ολίγα. Πρώτη φορά, όμως, αναλαμβάνει ένας ιστότοπος να ασχοληθεί μόνο με τις καντίνες της χώρας, να τις ταξινομήσει ανά νομό και να μας τις παρουσιάσει, βοηθώντας μας να επιλέξουμε την πιο κοντινή και δίνοντάς μας πληροφορίες γι’ αυτή.

Η λύση βρίσκεται στην ιστοσελίδα kantines-online.gr που γεννήθηκε από την ιδέα του 29χρονου Παναγιώτη Παπαδόπουλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο οποίος αποφάσισε ότι όλος ο κόσμος πρέπει να είναι ενημερωμένος για το πού ακριβώς βρίσκεται μια καντίνα κοντά του σε πραγματικό χρόνο.

Ο δημιουργός του kantines-online.gr πήρε τους… δρόμους κι άρχισε να ψάχνει τις καντίνες, μη χάνοντας φυσικά την ευκαιρία να δοκιμάσει κι όλας, προκειμένου να τις καταχωρήσει στο νέο site. Όπως είναι φυσικό, ακόμη είναι λιγοστές αυτές που φιλοξενούνται στον ιστότοπο, φτάνοντας τις 36 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ο στόχος, όμως, είναι να αυξηθούν, το κοινό να ενημερωθεί με περισσότερες πληροφορίες και τέλος να δημιουργηθεί εφαρμογή για smartphones για όλους τους… πεινασμένους εκεί έξω.