Νέα πιάτα στον τελευταίο όροφο του Hilton
Στον τελευταίο όροφο του Hilton, το εστιατόριο του Galaxy καλωσορίζει τη θερινή περίοδο στην ευρύχωρη βεράντα του με την εξαιρετική θέα, τα δροσιστικά cocktails, την προσεγμένη μουσική και τις υπέροχες γεύσεις από τον executive chef Γιάννη Μανίκη.
Από το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη μέχρι τον Υμηττό και τη θάλασσα του Πειραιά, η θέα από τη βεράντα του Galaxy απορροφά σαν μαγνήτης το στρες της καθημερινότητας.
Η καλή σχάρα είναι από τα μεγάλα ατού του Galaxy για αυτό μην παραλείψετε να δοκιμάσετε αμερικάνικο μοσχαρίσιο φιλέτο Dakota, ζουμερό rib-eye και νόστιμο T-bone Creekstone. Αλλά και τα ψαρικά του δεν πάνε πίσω: φρέσκο φιλέτο λαυράκι, αστακοουρά και γαρίδες.
Το μενού του Galaxy συνδυάζει παράλληλα, μεσογειακές γεύσεις και υλικά από τη διεθνή κουζίνα. Δοκιμάστε ριζότο με κρόκο Κοζάνης, το νέο σπαγγετίνι με καβούρι Αλάσκας και γαρίδες, ψητό καλαμάρι με κομπόστα λεμονιού και νεροκάρδαμο, χωριάτικη σαλάτα με καλαθάκι Λήμνου και αγουρέλαιο, σαλάτα κινόα με χτένια και πουρέ αρακά.
Το sushi από την άλλη, είναι επίσης, ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Galaxy. Με νέα πιάτα που επιμελείται ο Γιάννης Μανίκης, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα sushi «Year of the Dragon» με γαρίδα tempura και αβοκάντο, «Sunset Maki» με πικάντικο τόνο και αγγούρι, «Maguro Butso» με τόνο και πικάντικη σος shirancha.
Οι καυτές πέτρες από λάβα που φτάνουν στο τραπέζι σας για να ψήσετε τα δικά σας κρεατικά και θαλασσινά σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ η τάρτα φράουλας με ζύμη αμυγδάλου και η πουτίγκα μήλου με καραμέλα και παγωτό βανίλια θα αποτελέσουν έναν ιδανικό επίλογο για τη βραδιά σας.
Πληροφορίες: Galaxy, Hilton, Βασ. Σοφίας 46, 210-7281407.







