Το Street Food ετοιμάζεται να γιορτάσει ξανά

Τον περασμένο Μάιο, το 1ο Athens Street Food Festival αναστάτωσε την πόλη και φέτος λέει να τον ξανακάνει, στοχεύοντας στην ίδια ή και σε μεγαλύτερη επιτυχία.

Μεγαλύτερη διάρκεια, μεγαλύτερη χωρητικότητα, περισσότερες συμμετοχές, περισσότερες γευστικές προτάσεις και εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα σχεδιάζει το φετινό Street Food Festival που βάζει πλώρη και πάλι για τον Μάιο.

Συγκεκριμένα, φέτος θα διαρκέσει για τρία τριήμερα (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 Μαΐου) στον ίδιο χώρο, στον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι και σκοπεύει να γίνει και πάλι το απόλυτο talk of the town. Πέρσι ξεπέρασε τους 40.000 επισκέπτες κάθε ηλικίας και κέρδισε επάξια μια θέση στα βασικά φεστιβάλ της πόλης μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ολόκληρο ρεύμα υπέρ του street food. Φέτος, καταφτάνει με ανεβασμένη διάθεση, κάνοντας το επόμενο βήμα.

NIKOS LIBERTAS / SOOC

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, βασική προτεραιότητα θα είναι η γιορτινή ατμόσφαιρα, που μάλιστα θα ενισχυθεί από νέα διαμόρφωση του χώρου, ο οποίος θα επιτρέψει περισσότερη άνεση για το κοινό και τους συμμετέχοντες.

Όσο περιμένουμε τις νέες λεπτομέρειες, ρίξτε μια ματιά στο τι έγινε την προηγούμενη χρονιά!

Info/Αιτήσεις συμμετοχής
2109636489
www.athensstreetfoodfestival.gr
www.facebook.com/Athens-Street-Food-Festival-1149352665076325/?fref=ts

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • ΓΕΥΣΗ