Αυτή η μπίρα πίνεται μόνο στο ντους

shower-beer
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Κι όμως, δημιουργήθηκε μπίρα γι’ αυτούς που δεν μπορούν να την αποχωριστούν ούτε στο… ντους.

Τι θα λέγατε για μια δροσερή μπίρα ενώ κάνετε ντους; Αν αυτό αποτελούσε μια ανεκπλήρωτη επιθυμία σας μέχρι τώρα, τότε είστε τυχεροί, αφού μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Μαγειρεύουμε με τον Γιάννη Λουκάκο

Δύο σουηδικές εταιρίες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν την πρώτη μπίρα σχεδιασμένη συγκεκριμένα για κατανάλωση στο ντους και η ονομασία αυτής –τι άλλο-, Shower Beer.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στο σουηδικό ζυθοποιείο PangPang και το δημιουργικό γραφείο Snask είναι μια μπίρα pale ale, περιεκτικότητας αλκοόλ 10%, σε μικρό μπουκάλι… 3 γουλιών, η οποία εξαντλήθηκε αμέσως μετά την κυκλοφορία της.

www.snask.com

Το μέγεθος της μπίρας είναι τέτοιο, ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία της στο ντους, αλλά παραμένει μια δυνατή μπίρα για να «ξυπνήσει» τον κάτοχό της σε συνδυασμό με το ντους. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της είναι ότι παραμένει στη ζύμωση για περισσότερο χρόνο, έτσι ώστε η τελική γεύση να έχει την ένταση που χρειάζεται στο ντους.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Η Snask δήλωσε ότι στα σχέδια είναι και η εξαγωγή της μπίρας, αν και δεν είναι γνωστό αν θα κατορθώσει να φτάσει στην Ελλάδα.

Info
http://snask.com/case/shower-beer/