Καλοκαιρινές γεύσεις τον Ιούνιο στη Σπονδή
Ένα θεματικό μενού τεσσάρων πιάτων, εμπνευσμένο από τους καλοκαιρινούς μήνες, θα προσφέρει το εστιατόριο Σπονδή για όλο τον μήνα Ιούνιο.
Για ολόκληρο τον μήνα Ιούνιο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα πλήρες μενού τεσσάρων πιάτων στην Σπονδή, με κεντρικό άξονα τις καλοκαιρινές γεύσεις, στην τιμή των 69€. Κατά το δείπνο μάλιστα, θα προσφέρονται και amuse bouche, pre-dessert και mignardises.
Το μενού περιλαμβάνει, σούπα ντομάτας με θυμάρι, λεμόνι και σορμπέ ντομάτας με μπαχάρια, Λευκά σπαράγγια με σχοινόπρασο, πορτοκάλι και ρόκα, Μπαρμπούνι τηγανητό με καπνιστό πιπέρι, κολοκυθάκια, γαύρο σαβόρο και ελαιόλαδο και για το τέλος, Ροδάκινο λιωμένο με απαλό ζελέ λουϊζας, σορμπέ λεμόνι και αμύγδαλα.
Επιπλέον, οι βραβευμένοι Sommelier της «Σπονδής» θα σας προτείνουν και δύο συνοδευτικά ποτήρια που συνδυάζονται αρμονικά με τα προτεινόμενα πιάτα. Η τιμή του μενού με τις συγκεκριμένες επιλογές κρασιού είναι 80€ το άτομο.
Πληροφορίες: Σπονδή, Πύρρωνος 5. Παγκράτι, 210 7564021, www.spondi.gr .







