Canal Dive: φρέσκια μπίρα με κορινθιακή ταυτότητα

canal-dive-mpira
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Είναι νέα, είναι ελληνική, είναι δροσερή και θα χαρίσει… παγωμένες στιγμές στο φετινό καλοκαίρι. Τι είναι; Η νέα μπίρα Canal Dive που έρχεται από την Κόρινθο.

Οι Κορίνθιοι τη γνώρισαν, την απόλαυσαν και την αγάπησαν, ενώ τώρα μένει να την απολαύσουμε και όλοι οι υπόλοιποι. Μιλάμε, φυσικά, για την Canal Dive, την πρώτη, φρέσκια κορινθιακή μπίρα της Κορινθιακής Ζυθοποιίας Α.Ε., μιας υπερσύγχρονης μονάδας που στήθηκε με μεράκι και αγάπη, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η κορινθιακή αυτή μπίρα είναι φρέσκια, αφιλτράριστη, απαστερίωτη, με αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά της και κυκλοφορεί σε Pilsner & Brown Ale, με κάθε μία να μας καλεί με τον δικό της τρόπο για μια… «βουτιά στην απόλαυση».

Συγκεκριμένα, η Pilsner (330ml & 500ml) είναι μια αγνή και φυσική μπίρα, με ελαφρύ άρωμα και γεύση βύνης, με ελαφριές νότες από αυθεντικούς αγγλικούς και αμερικάνικους λυκίσκους. Είναι φυσικά θολή, πλούσια σε γεύση, αλλά ευκολόπιοτη με την χαρακτηριστική πικράδα των Pilsner σε ισορροπία με τη βύνη και με ιδιαίτερη επίγευση. Η Brown Ale (330ml & 500ml) έχει πλούσιο καφέ χρώμα και όλα τα παραπάνω, με μέση πικράδα σε ισορροπία με τη βύνη και με ελαφριά γλυκιά επίγευση.

Κι αν αναρωτιέστε, να σας πούμε ότι η φρέσκια μπίρα διατηρεί τις θρεπτικές πρωτεΐνες των δημητριακών και τις ανεκτίμητες πολυφερόλες. Αυτά τα συστατικά αφαιρούνται στις βιομηχανοποιημένες μπίρες μαζικής κατανάλωσης. Μην ξεχνάτε να τη μεταφέρετε και να τη φυλάσσετε σε ψυγείο, κοιτώντας πάντα την ημερομηνία λήξης.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Η Κορινθιακή Ζυθοποιΐα Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρία μικροζυθοποιΐας, παραγωγής και εμπορίας μπύρας στην Κορινθία. Ιδρύθηκε το 2014 από τον Γιώργο Μουρούτσο και τον Χαράλαμπο Ντιγκιρλάκη. Λειτουργεί με έδρα τα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου παράγοντας μπύρες απαστερίωτες και αφιλτράριστες διατηρώντας όλα τα φυσικά συστατικά της μπύρας.

Info
www.canaldive.gr