Παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις πρωταγωνιστούν σε ένα αυθεντικό φεστιβάλ
Το πρώτο φεστιβάλ ελληνικής γεύσης με τον τίτλο «Made In Greece», φιλοξενεί από τις 25 Ιουνίου το ξενοδοχείο Titania και ντύνει τις βραδιές του φετινού καλοκαιριού με ένα πρωτότυπο ελληνικό μενού.
Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου, το εστιατόριο Οlive Garden στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Titania, ταξιδεύει τους θαμώνες του στις πιο αυθεντικές αλλά και πρωτότυπες ελληνικές γεύσεις.
Έτσι, το εστιατόριο Olive Garden θα προσφέρει για το διάστημα αυτό, ένα πρωτότυπο μενού βασισμένο στα καλύτερα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα με ονομασία προέλευσης.
Το μενού γεύσεων αυτό, σχεδιασμένο εξολοκλήρου για το φεστιβάλ από τον Executive Chef του ξενοδοχείου Χρήστο Τσιλήρα, συμπεριλαμβάνει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα σε πρωτότυπες εκτελέσεις πιάτων.
Προτείνει διαφορετικές και πρωτότυπες γεύσεις, από μια δροσερή Σαλάτα σπανάκι με βινεγκρέτ από βατόμουρο, σαλάμι Λευκάδος και φιστίκια Αιγίνης, μέχρι Κατσικάκι Ελασσόνας λαδορίγανη με ελιές Καλαμών, πατάτες Νευροκοπίου και φέτα Δωδώνης, αλλά και το δελεαστικό Ραβανί με γλυκό κουμκουάτ και παγωτό καϊμάκι.
Με γνώμονα τη στήριξη της ελληνικής παραγωγής αλλά και τις value for money υπηρεσίες του, το Olive Garden προσφέρει ειδικό πακέτο για όποιον επιθυμεί να δειπνήσει κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του πρώτου φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων «Made In Greece», προτείνοντας ένα δείπνο τριών πιάτων (ορεκτικό & κυρίως πιάτο & επιδόρπιο) με 24€.
Πληροφορίες: Titania, Olive Garden, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, 210 3326000.







