Στο Chefi θα φυσήξει αέρας Ισπανίας

chefi
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η κουζίνα του Chefi στο Χαλάνδρι θα γεμίσει για μια ημέρα με γεύσεις Ισπανίας και όσοι το επισκεφτούν θα κατορθώσουν να πάνε ένα μικρό γευστικό ταξιδάκι μέχρι τη χώρα των ταυρομάχων.

Αυτή την Πέμπτη 27/4 θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε Ισπανία, χωρίς να χρειαστεί να πάτε μακριά, μόνο μέχρι το Χαλάνδρι και το Chefi, το οποίο ετοιμάζει μια ισπανική βραδιά όλο αρώματα και γεύσεις.

Ο σεφ Sergio Garrido Cantero (δεξιά) με τον σεφ του Chefi, Αλέξανδρο Κοσσυβάκη

Για πρώτη φορά στο Chefi, λοιπόν, σε συνεργασία με τον βραβευμένο chef Sergio Garrido Cantero από το φημισμένο Costa del Sol και το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ισπανικής Πρεσβείας, θα δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό μενού που θα τιμά και θα γιορτάζει την ισπανική γαστρονομία.

Το μενού για αυτή την Πέμπτη θα περιλαμβάνει για αρχή βελουτέ αμυγδάλου, πατέ σεράνο, πεπόνι, θα συνεχίσει με τορτίγια πατάτας με jamon iberico και manchego σε κρούστα πάπρικας και παέγια θαλασσινών με σαφράν και λαχανικά, θα συγκλονίσει με το χοιρινό iberico με σος πιπεριάς, πουρέ φασολιών και σπανάκι και θα σας γλυκάνει με την Κρέμα Καταλάνα με πορτοκάλι και κανέλα (30 ευρώ/άτομο).

Όλε!

Info
Chefi The Restaurant
Περικλέους 31, Χαλάνδρι, 210 68 15 774
Πέμπτη 27/4