Τα πάντα για την μπίρα στο Beer Sommelier Course

mpura
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το Beer Sommelier Course είναι ένα πρότυπο, ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα με κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο την μπίρα, για όσους θέλουν να ανέβουν επίπεδο στις γνώσεις τους, από την Genius In Gastronomy.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η μπίρα αρχίζει να παίρνει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας, με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν. Όσοι, όμως, αγαπούν πραγματικά την μπίρα και θέλουν να τη γνωρίσουν από κάθε άποψη, το Beer Sommelier Course από την Genius In Gastronomy, θα τους χαρίσει και γνώσεις και τίτλο. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί Δευτέρα 15, Τρίτη 16, Τετάρτη 17 & Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, 12.00-16.00, θα έχει διάρκεια 16 ώρες ενώ η ώρα εξέτασης θα είναι 1 ώρα (κόστος 350 ευρώ, πιστοποίηση 80 ευρώ).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις γνώσεις και την εμβάθυνση στις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζονται για να πάρει κανείς τον τίτλο Beer Sommelier. Στους τίτλους θεμάτων του σεμιναρίου βρίσκονται τα εξής:
1.    Ορισμός – Ιστορική Αναδρομή – Υγεία - Διατροφή – Πρώτες Ύλες
2.    Παρασκευή της μπίρας
3.    Κατηγορίες Lager, Ale, άλλες κατηγορίες
4.    Service – Λίστα - Τιμοκατάλογος
5.    Draft Beer Kegging (Τεχνικές εγκατάστασης μηχανημάτων draft beer)
6.    Συνδυασμός με φαγητό

Κατά τη διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα υπάρχουν γευστικές δοκιμές από όλες τις κατηγορίες και τις προελεύσεις μπίρας, ενώ παρέχεται επίσης δυνατότητα πιστοποίησης από το φορέα Staregister.

Με κάθε σεμινάριο χορηγείται γνωστικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης. Είναι απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης (απευθείας στα γραφεία μας ή μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό). Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.

Info
Genius In Gastronomy Beer Sommelier Course
Καστελλίου 17, Γαλάτσι
15-18/5, 12.00-16.00
Κρατήσεις: 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 & 6944441802 (13.00 – 20.00)
e-mail: [email protected], [email protected]