O Μιχάλης Χατζηγιάννης και το «Καλοκαίρι» του πάνε παραλία

o-mixalis-xatzigiannis-kai-to-kalokairi-tou-pane-paralia

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατεβαίνει στο South Coast, στην Πλαζ Βούλας για μια βραδιά γεμάτη από καλοκαιρινή διάθεση και όλες τις επιτυχίες του.

«Θάρρος ή αλήθεια»; Σε μία εποχή που όλα γύρω αλλάζουν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει και φέτος το καλοκαίρι και υπόσχεται να δώσει ρυθμό, αισιοδοξία και χρώμα στις συναυλιακές βραδιές του φετινού καλοκαιριού. Ο Έλληνας καλλιτέχνης επιστρέφει για να εμπνεύσει και πάλι το αίσθημα της αισιοδοξίας πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η πολύχρονη σχέση του με το κοινό.

Με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ στις αποσκευές του, ταξιδεύει στην Ελλάδα για να μυήσει τους νεότερους αλλά και να θυμίσει στους θαυμαστές του την εμπειρία ενός πραγματικά δυναμικού live.

Πρώτος σε πωλήσεις σε όλη την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, με τριπλά, τετραπλά και πενταπλά πλατινένια άλμπουμ, sold out συναυλίες και πολυάριθμες διακρίσεις, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραμένει σταθερά στην κορυφή ως ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με αναγνώριση από το μεγαλύτερο μέρος του κοινού.

«Σ’ αγαπώ», «Πλάι – πλάι», «Με μια αγκαλιά τραγούδια», «Βασιλιάς» και φυσικά το ομότιτλο με το πρόσφατο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί και θα μοιραστεί με τους αγαπημένους φίλους του σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά δεν μπορούν να λείψουν από το πρόγραμμα του καλλιτέχνη παλαιότερες επιτυχίες.

Πληροφορίες: South Coast, Α’ Πλαζ Βούλας, Τέρμα Τραμ, εισιτήρια 15 ευρώ, στις 9 μ.μ.