Έφτασε η ώρα για το 38ο «Meet Market»

eftase-i-ora-gia-to-38o-meet-market-ora-gia-to-38o-meet-market

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Το Meet Market επιστρέφει δυναμικά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 7 και 8 Ιουλίου, από τις 3 το μεσημέρι ως τα μεσάνυχτα για μια ξεχωριστή καλοκαιρινή διέξοδο.

Με έμπνευση τις νέες ιδέες και το επιχειρηματικό πνεύμα, το 38ο και μεγαλύτερο «Meet Market» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, είναι πλέον γεγονός, σε μία διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας.

Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες, ανοίγει τις πύλες της για ένα... οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, dj sets και, φυσικά, πολύ θετική ενέργεια.

Πάνω από 125 καλλιτέχνες, ανάμεσα τους και 30 νέοι συμμετέχοντες, θα γεμίσουν τον εσωτερικό αλλά και τον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο με τις μοναδικές δημιουργίες τους. Ασταμάτητη μουσική από εγχώριους dj's, που δίνουν τον ρυθμό και φυσικά, δώρα για όλους όσους παίξουν το παιχνίδι του «Meet market» στο κεντρικό ταμείο.

Καλοκαιρινά ψώνια, απολαυστική μουσική, ευχάριστη διάθεση σε ένα σαββατοκύριακο με ελεύθερη είσοδο, στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες: www.themeetmarket.gr , Τεχνόπολις, Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» Κτίριο («Δ12»), Γκάζι, είσοδος ελεύθερη (από οδό Ιάκχου), Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Ιουλίου, ώρες λειτουργίας: 15:00 - 00:00.