Μουσικοί ήχοι στο δάσος της Φωκίδας

mousikoi-ixoi-sto-dasos-tis-fokidas

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Το τριήμερο από τις 20 έως και τις 22 Ιουλίου, η μουσική συναντά τη φύση στην Καλοσκοπή Φωκίδας με το 11ο μουσικό φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους».

Οι «Ήχοι Του Δάσους» παίρνουν και φέτος τα βουνά με σκοπό να μας ξεσηκώσουν για ένα ακόμα τριήμερο μουσικής, διασκέδασης και χαλάρωσης, με φόντο την πανέμορφη φύση της ορεινής Φωκίδας.

Πάρτε τις σκηνές σας, την καλύτερή σας διάθεση και την αγάπη σας για τη μουσική, τη φύση και τις εναλλακτικές δραστηριότητες και ξεκινήστε για το οροπέδιο της Αγ. Τριάδας, στην Καλοσκοπή της ορεινής Φωκίδας.

Γνωστό και καθιερωμένο το φεστιβάλ «Ήχοι Του Δάσους» αποτελεί ένα από τα πιο άρτια οργανωμένα και δημοφιλή κατασκηνωτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ φέτος φιλοξενεί τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ματούλα Ζαμάνη, Imam Baildi, Mockery, Dj set by Stelios Vassiloudis την Παρασκευή 20 Ιουλίου, τους Γιάννη Αγγελάκα, Γιάννη Χαρούλη, Koza Mostra και Band Fatale το Σάββατο 21 Ιουλίου και τους Λεωνίδα Μπαλάφα, Sazman και Picos Apicos & The Pina Coladas την Κυριακή 22 Ιουλίου.

Μπορεί η μουσική να πρωταγωνιστεί τις τρεις νύχτες του φεστιβάλ, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, αλλά και οι μέρες του δεν πάνε πίσω. Όταν η σκηνή κλείνει μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων που δεν αφήνουν χώρο για τεμπελιές. Περιβαλλοντικές δράσεις, εικαστικά εργαστήρια, επίδειξη και διαγωνισμός graffiti, μαθήματα κρουστών, φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο, τοξοβολία, πίστα αναρρίχησης, ποδηλασία και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού θα κρατήσουν το ενδιαφέρον όλων αμείωτο.

Πληροφορίες: 20,21 & 22 Ιουλίου, Οροπέδιο Αγ. Τριάδας Καλοσκοπής, Φωκίδα, www.forestsounds.gr .