Imany: «Επιστρέφω στην Αθήνα για το ελληνικό κοινό...»

imany-epistrefo-stin-athina-gia-to-elliniko-koino

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Η πανέμορφη Γαλλίδα που μάγεψε το αθηναϊκό κοινό με τις δύο sold out εμφανίσεις της τον χειμώνα στο gazarte, επιστρέφει στην Αθήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη. Λίγο πριν την εμφάνισή της μίλησε στο click@Life για την μέχρι τώρα πορεία της και τα μελλοντικά της σχέδια.

Το πραγματικό της όνομα είναι Nadia Mladjao, αλλά τώρα πια ακούει και στο «Ιmany» -που στα σουαχίλι θα πει «πίστη»- αφού είναι σίγουρη ότι αν πιστεύεις στα όνειρά σου μπορείς να κάνεις... θαύματα. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ένα μικρό θαύμα ζήσαμε στο Gazarte όπου κοινό και ΜΜΕ υποκλίθηκαν στην ομορφιά και την ερμηνεία της Imany, ανακαλύπτοντας σε αυτήν πολλά περισσότερα από την επιτυχία ενός και μόνο τραγουδιού. Μπορεί το «You will never know» να μας την σύστησε σε μια νύχτα, αλλά η Imany δεν είναι μόνο αυτό και μας το αποδεικνύει…

Το ελληνικό κοινό σε αγάπησε πολύ μέσα από το τραγούδι σου «You will never know». Έδωσες 2 sold out συναυλίες στο Gazarte και τώρα, τι περιμένεις από το ελληνικό ακροατήριο;

Περιμένω απλά να αγαπήσουν και να αγκαλιάσουν και αυτή τη συναυλία μου και να εισπράξω την ίδια αγάπη που ένιωσα στο Gazarte.

Και τι να περιμένει το κοινό από σένα αυτή τη φορά;

Το μόνο που μπορώ να πω και πρέπει να περιμένουν, είναι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο για να τους ευχαριστήσω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό...

Οι κριτικές που έχεις λάβει σε όλο τον κόσμο είναι ιδιαίτερα θετικές. Σε αγχώνει αυτό εν όψει του επόμενου βήματός σου;

Προχωράω στη ζωή μου βήμα βήμα και κάνω το καλύτερο δυνατό κάθε στιγμή, έτσι ώστε να μην απογοητεύσω κανέναν.

Πες μας δυο λόγια για τη μουσική σου. Συνθέτεις και γράφεις στίχους για τα τραγούδια σου;

Ναι, γράφω τους στίχους εγώ και συνθέτω μαζί με τους μουσικούς μου τη μουσική για τα τραγούδια μου.

Από πού αντλείς την έμπνευσή σου;

Μόνο από την παρούσα στιγμή…

Το πραγματικό σου όνομα είναι Nadia Mladjao αλλά επέλεξες να το αλλάξεις σε «Imany», που στα σουαχίλι σημαίνει «πίστη».

Επέλεξα αυτό το όνομα όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το modeling, γιατί στον συγκεκριμένο χώρο υπήρχαν πολλές κοπέλες με το όνομα Nadia. Προέρχεται από την ταινία «Coming to America» με το Eddie Murphy. Τη λατρεύω αυτή την ταινία.

Πιστεύεις στα θαύματα;

Πιστεύω ότι όταν έχεις πίστη σε κάτι τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ασχολήθηκες ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη αλλά αποφάσισες να αναζητήσεις την τύχη σου στο Παρίσι ως μουσικός. Πώς επέλεξες να αλλάξεις όλη σου τη ζωή;

Αυτό που φοβήθηκα περισσότερο ήταν ότι σπαταλούσα τη ζωή μου και τα χρόνια μου κάνοντας κάτι που δεν με ευχαριστούσε, που δεν με έκανε ευτυχισμένη. Κι έτσι πήρα το ρίσκο! Ζήτησα από την αδερφή μου να γίνει η manager μου και εκείνη δέχτηκε με την προϋπόθεση να επέστρεφα στο Παρίσι. Κι έτσι έγινε!

Τι ετοιμάζεις τώρα; Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου;

Αρχικά θέλω να ολοκληρώσω με επιτυχία την υπόλοιπη περιοδεία μου και να συνεχίσω να εργάζομαι πάνω σε νέα τραγούδια για το επόμενο album μου.

Είναι η 2η φορά που έρχεσαι στην Αθήνα. Τι θα ήθελες να δεις αυτή τη φορά;

Επιστρέφω στην Αθήνα για το ελληνικό κοινό κι ελπίζω να δω πολύ κόσμο στην Τεχνόπολη.

Πληροφορίες: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κεντρική Αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, στις 8.30 μ.μ. εισιτήρια 25€. Τη συναυλία θα ανοίξουν ο Leon, η Marietta Fafouti με τη μπάντα της και οι Penny &The Swingin'Cats.

Βάλια Κανελλοπούλου

[email protected]