Η επιστροφή του Robbie Williams...

i-epistrofi-tou-robbie-williams

ΣΑΒΒΑΤΟ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ο άλλοτε βασιλιάς της βρετανικής πoπ, Robbie Williams, σε μια προσπάθεια να κατακτήσει ξανά την κορυφή στο χώρο της μουσικής και του θεάματος, ξεκίνησε την πρώτη του «ατομική» περιοδεία, μετά από το 2009.

Η πρώτη εμφάνιση του σταρ στην Ακαδημία του Leeds της Αγγλίας ενθουσίασε τους θαυμαστές του, ενώ μέχρι τώρα έχουν γίνει 500.000 αιτήσεις εισιτηρίων για τις τέσσερις συνολικά συναυλίες που θα δώσει ο Williams στο Ηνωμένο Bασίλειο.

Η περιοδεία του καλλιτέχνη συμπίπτει χρονικά με την ηχογράφηση του νέου του άλμπουμ, με τίτλο «Take the crown», το οποίο ολοκληρώθηκε και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά. Ο ίδιος ο ερμηνευτής δήλωσε πως ανυπομονεί μέχρι να φτάσει η στιγμή που το καινούργιο του τραγούδι «Candy» θα ακούγεται επισήμως, από τα ραδιόφωνα.

Ο 38χρονος Βρετανός καλλιτέχνης, με το σαρδόνιο χαμόγελο, συμμετείχε πέρυσι στην επανένωση του συγκροτήματος των «Take That», αλλά το «φημισμένο», εύθραυστο «εγώ» του είχε ήδη πληγωθεί από τη χλιαρή υποδοχή που του επεφύλαξε το κοινό μετά και την κυκλοφορία των τελευταίων δύο προσωπικών του άλμπουμ. Τώρα, παρουσία 2.300 οπαδών του, ο αστέρας της ποπ μουσικής εμφανίστηκε στη συναυλία του Leeds, εκτελώντας τις γνωστές του χορευτικές κινήσεις και με τη χαρακτηριστική του συμπεριφορά που οι θαυμαστές του ξέρουν να αναγνωρίζουν. Στο μουσικό του πρόγραμμα συμπεριέλαβε κυρίως παλιές επιτυχίες, ανάμεσα σε αυτές και τα τραγούδια «Angels», «She's The One», «Let Me Entertain You» και «Rock DJ».

Η περιοδεία του Robbie Williams συνεχίζεται με συναυλία στη Γλασκόβη και τις επόμενες ημέρες στο Δουβλίνο, όπου και θα τραγουδήσει προκειμένου από τη συναυλία του να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ οργανώσεων για την προστασία των παιδιών, όπως η Unicef. Η πραγματικότητα ωστόσο, ίσως αναγκάσει τον τραγουδιστή να αναβάλει τα επαγγελματικά του σχέδια, αφού από μέρα σε μέρα, η σύζυγος του, ηθοποιός και μοντέλο, Ayda Field, πρόκειται να γεννήσει το παιδί τους και πιθανώς θα χρειάζεται τον Williams στο πλευρό της.