«20 Χρόνια Φοίβος» στο Ο.Α.Κ.Α.

20-xronia-foibos-sto-oaka

ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου το Ο.Α.Κ.Α. θα υποδεχθεί τον νεότερο σύγχρονο Έλληνα συνθέτη και παραγωγό Φοίβο, ο οποίος συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία, μαζί με δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Για πρώτη φορά, μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, που συνεργάστηκαν με τον Φοίβο, θα συναντηθούν στο Ο.Α.Κ.Α. σε μια μουσική γιορτή. Η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, η Άντζελα Δημητρίου, ο Πάνος Καλίδης, ο Θάνος Καλλίρης, ο Βασίλης Καρράς, η Έλλη Κοκκίνου, ο Δημήτρης Κόκοτας, η Κωνσταντίνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Μαντώ, ο Νίνο, ο Θάνος Πετρέλης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Διονύσης Σχοινάς κι ο Tus θα ανέβουν στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α. Ένα special DJ Set θα παρουσιάσει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Εκτός από μια συναυλία που ενώνει δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής, πρόκειται και για μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγή. Ένα οπτικοακουστικό θέαμα στο οποίο παρουσιάζεται όλη η διαδρομή των 20 χρόνων του Φοίβου, διανθισμένη από τις εκατοντάδες επιτυχίες του, σε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό.

Η συναυλία θα διαρκέσει 3 ώρες, πίσω από τη σκηνή, μία LED οθόνη 200 τμ - η μεγαλύτερη στην Ευρώπη - θα προσφέρει τέλεια εικόνα σε όλο το κοινό, η σκηνή 600 τμ θα γεμίσει από εικόνες άλλων εποχών και τοποθεσιών, με κοινό άξονα την λεωφόρο, 30 χορευτές συνοδευόμενοι από δεκάδες εθελοντές θα μεταφέρουν τη μαγεία της οθόνης στην σκηνή, ενώ για πρώτη φορά, αρκετά από τα δυνατά χαρτιά της ελληνικής pop και λαϊκής μουσικής, θα μοιραστούν τη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α.

Πληροφορίες: Ο.Α.Κ.Α., www.spicymusic.gr , www.phoebusmusic.com , εισιτήρια 15, 20, 25, 28 και 60 €.