Ξεκίνησε η προπώληση για το 2ο Cuba Festival

ksekinise-i-propolisi-gia-to-2o-cuba-festival-propolisi-gia-to-2o-cuba-festival

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Το 2ο Cuba Festival υποδέχεται τους εκρηκτικούς Cuban Beats All Stars και ετοιμάζει δύο ξέφρενα μουσικό-χορευτικά πάρτι, με τις μεγαλύτερες επιτυχίεςτων Orishas, στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 7 Ιουνίου και στην Αθήνα το Σάββατο 8 Ιουνίου. Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου.

Ήταν Ιούνιος του 2012 όταν το 1ο Cuba Festival έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό πολιτιστικό τριήμερο που ήθελε να «μυήσει» το κοινό στην κουβανέζικη παράδοση και φιλοσοφία. Ένα Φεστιβάλ που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και να τους παρασύρει σε «απογειωτικούς» χορευτικούς ρυθμούς.

Για τους παραπάνω λόγους, το 2ο Cuba Festival έχει σκοπό να γίνει ένα από τα πιο εκρηκτικά μουσικοχορευτικά δρώμενα και του ερχόμενου καλοκαιριού.

Όταν δε, το εν λόγω event φέρει και την «υπογραφή» ενός παγκοσμίως γνωστού συγκροτήματος, όπως οι Orishas, τότε η «θερμοκρασία» του κεφιού και της διασκέδασης μόνο «κόκκινο» μπορεί να χτυπήσει.

Μετά την διάλυση των Orishas το 2009, τρία από τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, οι Vladimir Nunez, DJ Tillo και Nelson Palacios, σχημάτισαν ένα νέο συγκρότημα και παρουσιάζουν μια σειρά από μουσικό-χορευτικές συναυλίες με την εκρηκτική μουσική και τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Orishas, σε όλο τον κόσμο.

Το συγκρότημα αυτό δεν είναι άλλο από τους Cuban Beats All Stars, οι οποίοι δίνουν το δικό τους ραντεβού με το κοινό στην Ελλάδα, για δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 7 Ιουνίου στη σκηνή του Block33 και στην Αθήνα, το Σάββατο 8 Ιουνίου στη σκηνή του Fuzz Live Music Club.

Πληροφορίες: Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από τις 15 Ιανουαρίου. Τιμές εισιτηρίων 15 Ιανουαρίου-15 Μαρτίου 15€, μετά τις 15 Μαρτίου 20€ και στο ταμείο την ημέρα του φεστιβάλ 25€. Η προπώληση πραγματοποιείται στη Στοά Πεσμαζόγλου, Πανεπιστημίου 39, με τηλεφωνική αγορά στο 210 7234567, στο Enzzo De Cuba, Αγ. Παρασκευής 70-72, Μπουρνάζι, 210 5782610 και online στο www.ticketservices.gr .