Art Kolonaki: εκεί που έρωτας γιορτάζει μία εβδομάδα

art-kolonaki-ekei-pou-erotas-giortazei-mia-ebdomada

ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Για 2η συνεχή χρονιά, ο χώρος Τέχνης Art Kolonaki διοργανώνει την έκθεση «Έρως-Πάθος-Πόθος» με αφορμή τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και την Παγκόσμια Ημέρα των Ερωτευμένων.

Η τέχνη είναι κυρίαρχο μέσο έκφρασης πάθους, λατρείας, αγάπης και έρωτα. Με την 14η Φεβρουαρίου, ημέρα γιορτής των ερωτευμένων, να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, ο χώρος Τέχνης Art Kolonaki, επαναλαμβάνει την περσινή «επέτειο αγάπης» και διοργανώνει για 2η φορά μία έκθεση που μυρίζει ««Έρωτα-Πάθος-Πόθο» .

Μετατρέποντας τη 14η Φεβρουαρίου σε …εβδομαδιαία γιορτή, ο χώρος Τέχνης Art Kolonaki, από τη Δευτέρα 11 μέχρι την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, σας προσκαλεί να περάστε ένα ευχάριστο απόγευμα συντροφιά με Τέχνη και, γιατί όχι, να διαλέξτε το δώρο σας για τον Βαλεντίνο ή την Βαλεντίνα σας, ανάμεσα από τα έργα της έκθεσης.

Άλλωστε, ένα έργο Τέχνης μεταφέρει τον τέλειο συμβολισμό δώρου για την Ημέρα των Ερωτευμένων: Διαχρονικό, σχεδόν αιώνιο!

Πληροφορίες: Art Koλonaki, Λυκαβηττού 20, Αθήνα, τηλ. 210-3624927, 6981119565, [email protected] εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 8.00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο, διάρκεια έκθεσης: 11 Φεβρουαρίου – 18 Φεβρουαρίου, ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 11.00-14.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00-20.00.