Ένα μουσικό τρένο για το... άγνωστο

ena-mousiko-treno-gia-to-agnosto

Penny & the Swingin’ Cats

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Με συνεπιβάτες τους Έλληνες Dustbowl, τους Penny & the Swingin’ Cats και τους Ολλανδούς Barnstompers, ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τη μουσική, στις 2 Μαρτίου, με αφετηρία το Κύτταρο.

Αφήνοντας τον ήχο ενός τρένου που έχει δεθεί με τη δόξα να σας διαπεράσει το κορμί, νιώθοντας την αίσθηση της ανατριχίλας, με μηχανοδηγό τους Dustbowl και επιβάτη τη φωνή/πειρασμό μιας γάτας από τους Penny & the Swingin’ Cats, που σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, soundtrack τη μουσική των Hillbillies της αμερικανικής υπαίθρου κάπου στην αυγή των θρυλικών 50s και country Boogie, Western Swing, Honky Tonk - Rockabilly ακούσματα από τους ταξιδιώτες στον χρόνο Barnstompers από την Ολλανδία -που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα- αφεθείτε σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Όλα αυτά στο Rumble in Athens #2, που έχει γίνει θεσμός στην Αθήνα και συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. «Κλείστε θέση» και ζήστε τη γοητευτική και μαγευτική απόλαυση αυτού του ταξιδιού.

Ακόμα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε vintage retro market, barber shop-haircut, burlesque dance και ξεχωριστά dj sets.

Πληροφορίες: Κύτταρο, Ηπείρου 47 & Αχαρνών, 210 8224134, στις 9 μ.μ., είσοδος 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο).