Αποκριάτικο bazaar στο κέντρο της Αθήνας

apokriatiko-bazaar-sto-kentro-tis-athinas

ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Ένα «CU Νταραβέρι» έχει ετοιμάσει το Bios για όσους αγαπούν τις απόκριες και παραβρεθούν το Σάββατο 9 Μαρτίου στην οδό Aναξαγόρα 3-5.

Στο κέντρο της Αθήνας, από τις 12.00 μέχρι τις 24.00, το Bios υποδέχεται την αποκριά καλώντας όλους να ανταλλάξουμε αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ.

Ελάτε με την παλιά στολή σας, την περούκα σας, το μουστάκι σας και με ό, τι άλλο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει μία αποκριάτικη εμφάνιση.

Το βραβείο καλύτερης στολής θα δοθεί σε αυτόν, που θα φτιάξει επιτόπου την καλύτερη στολή ανταλλάσσοντας αξεσουάρ και ρούχα. Ταυτόχρονα, στον χώρο θα γίνονται μαθήματα make-up για ειδικά εφέ στις μεταμφιέσεις, χορευτικές φιγούρες και workshops.

Οι κανόνες είναι απλοί: τα αντικείμενα χωρίζονται σε δύο απλές κατηγορίες, στολές και αξεσουάρ. Όλες οι στολές έχουν την ίδια αξία, όλα τα αξεσουάρ έχουν την ίδια αξία.

Δεν υπάρχει όριο στα αντικείμενα, που μπορεί να φέρει κάποιος αλλά δεν επιτρέπεται καμία χρηματική συναλλαγή και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Ρούχα και αξεσουάρ τα οποία θα περισσέψουν θα δοθούν σε παιδιά που τα χρειάζονται.

Η ολοήμερη αποκριάτικη γιορτή θα κορυφωθεί με ένα δυνατό μυστηριώδες μασκέ πάρτι με καλεσμένο DJ έκπληξη από το εξωτερικό. Ο Chris Kontos θα ανοίξει την βραδιά και ο αγαπημένος μας NTEIBINT θα διαδεχτεί τον μαγικό καλεσμένο στα decks για να κρατήσει το πάρτι μέχρι το πρωί.O επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς έχει χτίσει έτσι κι αλλιώς έναν αστικό μύθο γύρω από το όνομά του.

Το παρελθόν του καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου και η ταχυδακτυλουργική του μουσική φήμη έχει εξαπλωθεί από στόμα σε στόμα. Η μόνη απόδειξη της ύπαρξης του είναι τα μαγικά του μιξ, που κάνουν τους clubbers ανά τον κόσμο να χορεύουν ασταμάτητα.

Τα remixes σε κάθε κομμάτι που κάνει, γίνονται συνήθως γνωστότερα από την original έκδοση. Με...υπερφυσικές μουσικές ικανότητες, κάνει το κοινό του να πλέει σε disco ευτυχία.

Πληροφορίες: Σάββατο 9 Μαρτίου στην οδό Aναξαγόρα 3-5, Αθήνα, από τις 12.00 μέχρι τις 24.00. After party: 22:30, είσοδος ελεύθερη.