Tέσσερα βραβεία για τον Justin Bieber

tessera-brabeia-gia-ton-Justin-bieber

ΤΡΙΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Στα American Music Awards που έγιναν στο Nokia Theater στο Los Angeles o 16χρόνος pop star απέσπασε τέσσερα βραβεία από τις συνολικά τέσσερις κατηγορίες που ήταν προτεινόμενος.

Η ανοδική πορεία του Justin Bieber φαίνεται ότι δεν έχει σταματημό. Στην τελετή απονομής των American Music Awards, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στο Nokia Theater στο Los Angeles, o 16χρόνος pop star απέσπασε τέσσερα βραβεία από τις συνολικά τέσσερις κατηγορίες που ήταν προτεινόμενος.

Ο Bieber κέρδισε τα βραβεία του καλλιτέχνη της χρονιάς, του καλύτερου pop album για το «My World», του καλύτερο άντρα καλλιτέχνη και επίσης, του breakthrough artist της χρονιάς. Στην πρώτη κατηγορία μάλιστα, νίκησε μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως τον Eminem, τον Usher και τη Lady Gaga.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, τραγουδάει τα τραγούδια του Eminem από τότε που ήταν τριών ετών, ενώ ο Usher είναι ο μέντορας του, επομένως θεωρεί αυτή τη βράβευση ως κάτι πολύ σημαντικό.

Οι δύο «ηττημένοι» σταρ έφυγαν με δύο βραβεία ο καθένας, ο Usher με αυτό του καλύτερου r'n'b/soul album και του καλύτερου r'n'b/soul καλλιτέχνη και ο Eminem με το βραβείο του καλύτερου hip hop album και του καλύτερου hip hop καλλιτέχνη.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, οι Muse κέρδισαν το βραβείο του καλύτερου alternative rock σχήματος, η Lady Gaga και η Rihanna της καλύτερης pop/rock και r'n'b/soul γυναικείας παρουσίας αντίστοιχα, ενώ οι Lady Antebellum έφυγαν με το βραβείο για το καλύτερο country συγκρότημα.