Συναυλία αγάπης βασισμένη σε μελοποιημένη ποίηση

sunaulia-agapis-basismeni-se-melopoiimeni-poiisi

ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2013

Για την ενίσχυση των συσσιτίων άπορων κατοίκων του Γαλατσίου, θα τραγουδήσει η Μαρία Φαραντούρη στις 22 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής, μαζί με τη Vivian Daglas.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη και η νέα ταλαντούχα υψίφωνος Vivian Daglas θα ενώσουν τις φωνές τους για να οδηγήσουν όλους τους λάτρεις της ποιοτικής μουσικής σε ένα μελωδικό ταξίδι.

Η συναυλία τους είναι βασισμένη σε μελοποιημένη ποίηση, με τραγούδια μεγάλων συνθετών που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και συνεχίζουν να είναι στα χείλη όλων μας (Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου, Θ. Μικρούτσικου κ.ά.).

Τραγούδια γραμμένα για τη ζωή με τους αγώνες και τις προσδοκίες της, για την ομορφιά και τον έρωτα, που κατέχουν εδώ και δεκαετίες μόνιμη θέση στην καρδιά μας.

Η πρωτοβουλία της συναυλίας ανήκει στην σχολική επιτροπή Β’βάθμιας εκπαίδευσης Δ. Γαλατσίου, για να ενισχυθούν τα συσσίτια άπορων οικογενειών των ενοριών Ι.Ν. Αγ. Γλυκερίας και Αγ. Ειρήνης του Δήμου Γαλατσίου.

Πληροφορίες: Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, 210 7282333, στις 8.30 μ.μ., είσοδος 9 ευρώ.