1st YouTruck Festival: Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στο φορτηγό

1st-youtruck-festival-ena-festibal-afieromeno-sto-fortigo

ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2013

Το περιοδικό Youtruck Magazine και το www.youtruck.gr διοργανώνουν το πρώτο Youtruck Festival στις 25 & 26 Μαΐου 2013, στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδείξει το τεράστιο πάθος και την αγάπη των φίλων του φορτηγού, για το επάγγελμα και το όχημά τους, να φέρει πιο κοντά το κοινό στον επιβλητικό κόσμο του φορτηγού, αλλά και να συγκεντρώσει σε έναν άρτια οργανωμένο εκθεσιακό χώρο, όλα όσα ενδιαφέρουν τον επαγγελματία οδηγό, παρέχοντας ενημέρωση και παρουσιάζοντας ότι πιο νέο στα επαγγελματικά οχήματα, μηχανήματα, ανταλλακτικά, ΙΚΤΕΟ, συνεργεία, αξεσουάρ, εταιρείες μεταφορών και logistics.

O κλάδος των οδικών μεταφορών στην Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας, εξασφαλίζοντας την διακίνηση αγαθών και προσώπων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και στους τομείς του δραστηριοποιούνται χιλιάδες αυτοκινητιστές, λάτρεις του φορτηγού και των μακρινών διαδρομών. Μη ξεχνάμε πως για τους περισσότερους, σπίτι είναι η καμπίνα του οχήματος, στην οποία περνούν ίσως το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής ζωής τους.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, το 1st YouTruck Festival θα είναι μια γιορτή, με παράλληλες εκδηλώσεις, όπως καλλιστεία φορτηγών και Truck washing, πολλές και σημαντικές συμμετοχές, guest stars, Live shows, Dj Sets και πλούσια αγωνιστικά δρώμενα. Η διοργάνωση θα κινηθεί στα πρότυπα μεγάλων διεθνών truck festivals και φιλοδοξεί να συγκεντρώσει το βλέμμα αλλά και να κεντρίσει το ενδιαφέρον της ελληνικής και διεθνούς κοινότητας επαγγελματιών αυτοκινητιστών και ολόκληρου του κλάδου του επαγγελματικού οχήματος, σε μια προσπάθεια να προωθηθεί η εξωστρέφεια, και να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα κι η ελκυστικότητα της ελληνικής αγοράς, σε πείσμα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Special Guest Star στο φεστιβάλ, θα είναι ο Jochen Hahn, ο οποίος συμμετέχει στο FIA European Truck Racing Championship από το 2000. Ο Jochen Hahn ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο τις χρονιές 2011 και 2012, κερδίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Πληροφορίες: Πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, Σάββατο 10:00-19:00 και Κυριακή 10:00-19:00, είσοδος 9€.