«Ζώντας την Αθήνα» της ψηφιακής τέχνης

zontas-tin-athina-tis-psifiakis-texnis

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2013

Για 9η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος, «Athens Video Art Festival 2013» επισκέπτεται το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, καλώντας όλους μας σε μία δωρεάν ξενάγηση της νέας εικαστικής πραγματικότητας.

Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου το «Athens Video Art Festival» ξεχύνεται σε διάφορους χώρους του κέντρου της Αθήνας και με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό, φιλοξενεί εκθέσεις, προβολές, εργαστήρια και live acts ενισχύοντας τον διάλογο μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού χώρου.

Τα έργα και οι δράσεις του φεστιβάλ, τοποθετημένα στον πυρήνα του Ιστορικού Κέντρου, σε χώρους ιδιωτικούς και δημόσιους, κλειστούς και υπαίθριους, ζωντανούς και εγκαταλειμμένους προσκαλούν τον επισκέπτη να ζήσει την Αθήνα μέσω της τέχνης.

Αναλυτικότερα το «Athens Video Art Festival» περιλαμβάνει

Προβολές (Video Art, Animation, Συνεργαζόμενα Φεστιβάλ)

Εκθέσεις (Web Art, Digital Image, Εγκαταστάσεις, Video Εγκαταστάσεις, Applications)

Παρουσιάσεις / Διαλέξεις (Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Διεθνείς & Εγχώριοι Οργανισμοί)

Εργαστήρια / Ανοιχτές Συζητήσεις (Λογισμικά, Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Νέες Τεχνικές & Τάσεις)

Live Acts (Συναυλίες, DJ / VJ Sets, Performances)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.athensvideoartfestival.gr και στη σελίδα του event στο facebook www.facebook.com/AthensVideoArtFestival .

Πληροφορίες: Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας (bios Ρομάντσο, CAMP!, Ξενοδοχείο Πίνδαρος, Booze Cooperativa, Οδός Μιλτιάδου, Οδός Λιμπονά), από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου, είσοδος ελεύθερη.