Η επετειακή 10η απονομή των Mad Video Music Awards ξεκινά

i-epeteiaki-10i-aponomi-ton-mad-video-music-awards-ksekina

ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Ο ελληνικός μουσικός θεσμός των Mad Video Music Awards πραγματοποιείται για 10η χρονιά στις 25 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

Με το μήνυμα των φετινών βραβείων «Τhank you for the Music», ο ελληνικός μουσικός θεσμός των Mad Video Music Awards εξελίσσεται και παρουσιάζει για 10η συνεχή χρονιά, ένα επετειακό on stage show, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά acts.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου, το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do θα γεμίσει μουσική, όπου οι πιο αγαπημένοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες θα συμπράξουν σε μοναδικές συνεργασίες on stage, απογειώνοντας το κοινό. Η επετειακή απονομή των Mad Video Music Awards 2013 θα έχει παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ live εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν οι: Alex Leon, Claydee, Courtney, Demy, Dj Kas, Epsilon, House Twins, Melisses, Onirama, Playmen, Rec, Shaya, Stan, Stavento, Tamta, Vegas, Ήβη Αδάμου, Κώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Νικηφόρος, Παντελής Παντελίδης, Έλενα Παπαρίζου, Μάνος Πυροβολάκης, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Χριστίνα Σαλτη, Μύρωνας Στρατής, Ελένη Φουρέιρα, Anise K, Arash, Hadley, Ola και Vassy.

Η γιορτή της μουσικής από το MAD θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ., με ένα special pre-show, που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do, όπου θα ακούσουμε σε live διασκευή τις επιτυχίες των βραβείων από τις προηγούμενες χρονιές που επέλεξε το κοινό και θα δούμε live performance από τους: Melisses feat. Μελίνα Ζήση, Snik & Oge, The fade, Στέλιο Λεγάκη.

Από τις 9 μ.μ. η τελετή απονομής θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΜΑD TV στo ΥοuTube, με live περιγραφή από την Μαίρη Συνατσάκη, παρέα με το ραδιοφωνικό δίδυμο του Mappes Show, Νικόλα Ράπτη και Ευάγγελο Γιαννόπουλο και special guests, καθώς και αποσπάσματα από όλες τις ζωντανές εμφανίσεις στο stage των βραβείων.

Πληροφορίες: Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, είσοδος 15, 30 και 40€.