Η πιο πλούσια διάσημη κάτω των 30 ετών, η Lady Gaga

i-pio-plousia-diasimi-kato-ton-30-eton-i-lady-gaga-lady-gaga

ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Οι επτά στους δέκα καλλιτέχνες στη λίστα του Forbes που αφορά τους κάτω των 30 ετών οι οποίοι είχαν τα μεγαλύτερα έσοδα - την περίοδο Ιούνιος 2012 - Ιούνιος 2013 – είναι γυναίκες, ενώ στην κορυφή της λίστας φιγουράρει το όνομα της Lady Gaga.

Η εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή της ετήσιας λίστας του περιοδικού Forbes αφού τα φετινά της έσοδα έφτασαν τα 80 εκατομμύρια δολάρια, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να ακυρώσει συναυλίες της εξαιτίας εγχείρισης στο ισχίο, τον Φεβρουάριο.

Η 27άχρονη τραγουδίστρια, μουσικός, χορεύτρια, επιχειρηματίας, ακτιβίστρια και ηθοποιός εκτόπισε από την κορυφή την Taylor Swift, που βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της λίστας με έσοδα 55 εκατομμύρια δολάρια. Πρόσφατα μάλιστα, ανακοίνωσε ότι τον ερχόμενο Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Artpop», του οποίου το πρώτο single θα ακούσουμε στις 19 Αυγούστου.

Ο καναδός ποπ τραγουδιστής, μουσικός, παραγωγός και ηθοποιός Justin Bieber φιγουράρει στη δεύτερη θέση της λίστας με έσοδα 58 εκατομμύρια δολάρια.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο dj - παραγωγός Calvin Harris, ο οποίος έπαιξε μουσική 150 νύχτες σε διάφορα κλαμπ και η 25άχρονη Rihanna με έσοδα 43 εκατομμύρια δολάρια. Στην λίστα του αμερικανικού περιοδικού βρίσκεται άλλο ένα μεγάλο όνομα της μουσικής βιομηχανίας, η Adele. Η 25χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια, που φέτος απέκτησε το πρώτο της Όσκαρ, βρίσκεται στην όγδοη θέση, με 30 εκατομμύρια δολάρια.

Για πρώτη φορά στην λίστα του Forbes συναντάμε την 22άχρονη, βραβευμένη με Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία «Οδηγός αισιοδοξίας», Jennifer Lawrence, η οποία με έσοδα 25 εκατομμύρια δολάρια κατέλαβε την όγδοη θέση.

Οι 10 της λίστας

1. Lady Gaga – 80 εκ.

2. Justin Bieber – 58 εκ.

3. Taylor Swift – 55 εκ.

4. Calvin Harris – 46 εκ.

5. Rihanna – 43 εκ.

6. Katy Perry – 39 εκ.

7. Adele – 30 εκ.

8. Jennifer Lawrence – 25 εκ.

9. Kristen Stewart – 22 εκ.

10. Taylor Lautner – 22 εκ.