Πέντε Νορβηγικά συγκροτήματα στο An Club
Oι Laundrettes θα παίξουν ακατέργαστο 60’s garage rock
Πέντε από τα καλύτερα Νορβηγικά συγκροτήματα, θα κυριεύσουν για ένα διήμερο το An Club και υπόσχονται δύο βραδιές-δυναμίτη, με πολλές surf και garage punk εκρήξεις, την Παρασκευή και το Σάββατο, 3 και 4 Δεκεμβρίου.
Πέντε από τα καλύτερα Νορβηγικά συγκροτήματα, θα κυριεύσουν για ένα διήμερο το An Club και υπόσχονται δύο βραδιές-δυναμίτη, με πολλές surf και garage punk εκρήξεις, την Παρασκευή και το Σάββατο, 3 και 4 Δεκεμβρίου.
Η αρχή γίνεται με τους Death By Unga Bunga, από την πόλη Moss, και με όνομα δανεισμένο από το αγαπημένο τους συγκρότημα, τους Mummies. Ένα μίγμα 13th Floor Elevators, Sonics και Lux Interior, μαζί με έναν φοβερό frontman, θα βάλουν τις πρώτες «φωτιές» του live.
Η συνέχεια ανήκει στους πάντα μασκοφορεμένους Mobsmen, για τους οποίους ακούγεται ότι αποτελούνται από μέλη πολύ γνωστών surf και beat συγκροτημάτων. Πρόκειται για μια από τις πιο συναρπαστικές νέες ομάδες της σύγχρονης μουσικής σκηνής που εντυπωσιάζουν με το μοναδικό surf ήχο τους.
Οι επόμενοι που θα ανέβουν επί σκηνής είναι Torqueflite, οι οποίοι ντυμένοι με στολές συνεργίου και φορώντας κράνη, σκοπεύουν να πατήσουν τέρμα το γκάζι και να βάλουν φωτιά στο An. Το τέλος της πρώτης μέρας θα έρθει με τους Αθηναίους Crooks, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι παίζουν μουσική για θεραπευτικούς λόγους, αφού όπως λένε πάσχουν από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Το Σάββατο, εκτός από την εμφάνιση των Death By Unga Bunga για δεύτερη φορά, τη βραδιά θα ανοίξουν οι Laundrettes, πέντε φοβερά κορίτσια που παίζουν ακατέργαστο 60’s garage rock, με αρκετές κυκλοφορίες και εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και των Η.Π.Α.
Η συνέχεια επιφυλάσσει μία ακόμα σχεδόν εξ’ολοκλήρου γυναικεία μπάντα, τις Mongrelettes, που παρότι μετράνε μόνο δύο χρόνια ύπαρξης, έχουν ήδη καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις επιρροές τους από την αμερικάνικη garage σκηνή των μέσων του 60, και από τον garage/psyche ήχου από τα 80s ως σήμερα. Η βραδιά θα κλείσει με την εμφάνιση του Burt Rocket, οποίος με τις εμφανίσεις του στο πλευρό των Rockets, των Tremolo Wankers και των Mobsmen, παίζοντας κιθάρα και πλήκτρα, διεκδικεί τον τίτλο του «Kingpin, της νορβηγικής instrumental Σκηνής».
Πληροφορίες: An Club, Σολωμού 13-15,Εξάρχεια, 2103305057, στις 9 μ.μ., εισιτήρια 15 ευρώ (1 ημέρα), 25 ευρώ (2 ημέρες).







