Μουσική στα ορεινά της Κορινθίας

mousiki-sta-oreina-tis-korinthias

ΤΡΙΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Φέτος κάνουμε πάλι την πανέμορφη διαδρομή από το Ξυλόκαστρο μέχρι τα Τρίκαλα Κορινθίας και ακόμα πιο πάνω, για να ζήσουμε ένα αξέχαστο ανοιχτό και ελεύθερο καλοκαιρινό πάρτι, από τις 29 μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Από την Πέμπτη 29 Αυγούστου μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πολλά συγκροτήματα και καλλιτέχνες, μαγευτικές βόλτες στο βουνό, ορεινή κατασκήνωση κάτω από τα αστέρια και περιβαλλοντική ενημέρωση για τη φύση, στο πλαίσιο του 5ου Ziria Music Festival στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, με ελεύθερη είσοδο και κατασκήνωση.

Το πρόγραμμα του Ziria Festival περιλαμβάνει: την Πέμπτη 29 Αυγούστου τους Simos Kokavesis & the Shinkickers και Dj sets μέχρι πρωίας, την Παρασκευή 30 Αυγούστου τους Dawn rebel and the Lazy Nodes, Daphne and the fuzz, Σπύρο Γραμμένο, Tango with lions, Σπυριδούλα + Alex K. (Last Drive) + Δημήτρη Πουλικάκο, Deus Ex Machina και Anfo και το Σάββατο 31 Αυγούστου τους Κάλεσμα, Maria-Christina and the 7 pedals, Αγγελική Τουμπανάκη, Gravitysays_i, B.D. Foxmoor guests Xnaria, Blues Cargo και Λεωνίδα Μπαλάφα.

Παράλληλα, τα πρωινά και τα μεσημέρια της Παρασκευής και του Σαββάτου θα χαρούμε αυθόρμητες αλλά και σχεδιασμένες μουσικές συνευρέσεις παλιών και νέων μουσικών, ενώ το βράδυ της Πέμπτης, στην έναρξη του φετινού φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ένα μικρό tribute στον κορυφαίο Rory Gallagher, αφιερωμένο σε όλους τους μουσικούς που δεν είναι πια μαζί μας.

Στις εναλλακτικές δραστηριότητες του τριημέρου περιλαμβάνονται: επίσκεψη στο σπήλαιο του Ερμή, πεζοπορία στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, περιβαλλοντική ενημέρωση από τον Σπύρο Αποστολόπουλο, ερευνητή της χλωρίδας της Ζήρειας, ποδηλατικές βόλτες και μαθήματα γιόγκα.

Πληροφορίες: www.ziriafestival.gr