Are you ready to Meet...the Market?

are-you-ready-to-meetthe-market

ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Μπορεί η Αλίκη να χάθηκε στη χώρα των θαυμάτων, αλλά το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου που η Τεχνόπολη φιλοξενεί το Meet Market, προσοχή γιατί μπορεί και εσείς να χαθείτε στη χώρα του...σαπουνιού και άλλων χειροποίητων δημιουργιών.

«Alice in Soapland» ( www.facebook.com/AstProducts?fref=ts ) σημαίνει περίτεχνα, φυσικά, χειροποίητα σαπούνια και προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών κ.λπ, από εμπνευσμένους και ευφάνταστους δημιουργούς. Και αυτό είναι μία ιδέα μόνο από τις «σπιτικές» δημιουργίες, που θα απολαύσετε στο Meet Market ( www.themeetmarket.gr ), το θεσμό του χειροποίητου…bazaar, που πραγματοποιείται το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη.

Το φθινόπωρο ήρθε και το Meet Market υποδέχεται τις εποχές του χρόνου σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια, την Τεχνόπολη και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο του «Μηχανουργείου» και στον εξωτερικό του χώρο, από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις έντεκα το βράδι (13:00 - 23:00) για ένα διήμερο γεμάτο μουσική από τους αγαπημένους μας djs και φυσικά με πολλά όμορφα αντικείμενα και άλλα προϊόντα.

Με περισσότερες από 30 νέες συμμετοχές που σημαίνει καινούριες, φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα, το «Meet Market» μας προσκαλεί να συναντήσουμε τους παλιούς ξεχωριστούς δημιουργούς και να γνωρίσουμε τους νέους μας φίλους.

Μία διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Παράλληλα, η ομάδα δημιουργικής έκφρασης και παιχνιδιού πυγολαμπίδα, συναντά τους μικρούς φίλους του meet market, παίζει μαζί τους θεατρικά παιχνίδια και δημιουργεί απίθανες καταστάσεις, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 15:00 έως τις 18:00.

Πληροφορίες: The Meet Market, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548 , [email protected], κτίριο «Μηχανουργείο» (Δ12) & Κεντρική Αυλή, διάρκεια έκθεσης: Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 2013, ώρες λειτουργίας: 13:00 - 23:00 κάθε μέρα.