Μουσικά Χριστούγεννα στο An Club

mousika-xristougenna-sto-an-club

Οι Satyros Larousse ανεβαίνουν στη σκηνή του An, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Ελληνικά rock ονόματα θα παρελάσουν από τη σκηνή του An Club φέτος τα Χριστούγεννα.

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι, με σημαντικά ονόματα της εγχώριας rock σκηνής ετοιμάζει το An Club, για τη χριστουγεννιάτικη εβδομάδα. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το ιστορικό συναυλιακό στέκι των Εξαρχείων, προτείνει το καθιερωμένο πλέον Χ-mas Explode Fest, που εδώ και επτά χρόνια χαρίζει εκρηκτικές μουσικές στιγμές τέτοια εποχή. Φέτος, στο παρτι του An θα φιλοξενηθούν σημαντικά ονόματα της ελληνικής σκηνής που θα παίξουν γνωστές και νέες επιτυχίες και θα ταρακουνήσουν το κοινό για μία ακόμα φορά.

Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, το An επιφυλάσσει ένα reggae και dub event, με τους μοναδικούς Dubwise Hi-Fi, ενώ την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου θα ανέβουν στη σκηνή οι Modrec, για να αποχαιρετήσουν το 2010. Η τετραμελής rock μπάντα, που στέκεται στα ράφια μαγαζιών του Λονδίνου και έχει ήδη στο βιογραφικό της sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, θα παίξει κομμάτια από τον τελευταίο της δίσκο «Mascaraddiction» αλλά και από το ντεμπούτο άλμπουμ της «Art Naive».

Τέλος, για την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου τρία συγκροτήματα θα καταλάβουν το An Club. Οι Satyros Larousse, ένα πολυεθνικό και πολυσυλλεκτικό σχήμα θα παρουσιάσουν τους soul, blues, funk και rock ήχους τους. Απολαυστικοί, απρόβλεπτοι και χαρισματικοί, οι Illegal Operation θα πάρουν τη σκυτάλη στο An, ενώ στη συνέχεια σειρά έχουν οι Rosewood Brothers, ένα μουσικό σχήμα που σχηματίστηκε πριν τέσσερα χρόνια, που συνδυάζουν μοναδικά blues, soul και αμερικάνικους ήχους με την παράδοση.

Οι Illegal Operation γιορτάζουν κι αυτοί τη χριστουγεννιάτικη περίοδο στο An.

Πληροφορίες: An Club, Σολωμού 13-15,Εξάρχεια, 2103305057.