Συνοψίζοντας 35 χρόνια τέχνης
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
Μια αναδρομή στο παρελθόν σχεδιάζει την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου η Μαρία Δημητριάδη, τιμώντας τα 35 χρόνια λειτουργίας και εικαστικής προσφοράς της Αίθουσας Τέχνης Μέδουσα.
Η αναδρομική …επέτειος παρουσιάζεται μέσα από την έκθεσης «Summing up», η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σ’ αυτό το εγχείρημα, που επιμελείται η τεχνοκριτικός Έφη Ανδρεάδη, είναι ότι ο θεατής θα έλθει σε επαφή με έργα δοκιμασμένα πια από τον χρόνο.
Η φιλόξενη αίθουσά της Μέδουσας παραμένει, μέσα στην κινούμενη άμμο του αθηναϊκού κέντρου, ένα σταθερό σημείο με πάντα αξιόλογες επιλογές και προτάσεις και ένα αναγνωρίσιμο ύφος. Αυτά είναι τα στοιχεία, που η Μαρία Δημητριάδη, ψυχή της «Μέδουσας», θέλει ν’ αναδείξει και πάλι ανατρέχοντας σε έργα συνεργατών της που έχει φυλάξει όλα αυτά τα χρόνια.

Από την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, παρουσιάζεται η συνέχεια της αναδρομής αυτής με την έκθεση «Summing up», η οποία τιμά την παρουσία της «Μέδουσας» στον χώρο των εικαστικών.
Πληροφορίες: Αίθουσα Τέχνης «Μέδουσα», Ξενοκράτους 7, Αθήνα, τηλ. 210 7244552, fax; 210 7223605, [email protected] , www.medusaartgallery.com , εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 8μ.μ., διάρκεια έκθεσης: 14 Νοεμβρίου 2013 –18 Ιανουαρίου 2014, ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 12:00 – 21:00, Σάββατο 11:00 – 16:00.







