Μύρισε Χριστούγεννα; Η «βασίλισσα της hip hop soul» μας βάζει στο κλίμα...

mary-j-blige
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Μπορεί τα Χριστούγεννα να μας φαίνονται κάπως… μακριά ακόμα, αλλά ο νέος δίσκος της πολυβραβευμένης Mary J. Blige, κυκλοφόρησε και μας βάζει σε εορταστικό mood.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, συνθέτης και ηθοποιός Mary J. Blige κυκλοφόρησε το πρώτο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ με τον τίτλο «A Mary Christmas».

Με παραγωγό τον David Foster, πρόεδρο της The Verve Music Group,  η Blige ολοκλήρωσε πρόσφατα το πρώτο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, με soulful ρυθμό και κλασική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα δισκοπωλεία από τις 18/11.

Η Blige  ερμηνεύει κλασικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια, γνωστά κι αγαπημένα, ανάμεσά τους και τα «Have Yourself A Merry Little Christmas», «The Christmas Song», «Little Drummer Boy» και «Rudolph The Red-Nosed Reindeer», ενώ συνεργάζεται και με σημαντικά ονόματα, όπως είναι η Barbra Streisand, η Jessie J, οι The Clark Sisters και ο Mark Anthony. 

Η Mary J. Blige έχει βραβευθεί κατά το παρελθόν με 9 Grammy, ενώ το Billboard την έχει εντάξει στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες r&b τραγουδίστριες των τελευταίων 25 χρόνων και το περιοδικό Rolling Stones έχει συμπεριλάβει το άλμπουμ της «My Life» στη λίστα με τα καλύτερα όλων των εποχών.

Μέσα σε όλα έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, γράφοντας τραγούδια για τις ταινίες «Precious», «Bad Boys», ενώ το όνομά της είχε ακουστεί και για τον ρόλο της θρυλικής Nina Simone στην επερχόμενη κινηματογραφική βιογραφία  της με τίτλο «Nina».

Ακούστε 2 τραγούδια από τον δίσκο της

This Christmas

Little Drummer Boy