Η μπίρα ρέει… άφθονη στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ

locomondo
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, ένα μεγάλο πάρτι με τίτλο «Meet and Beer 2013» και χριστουγεννιάτικο κλίμα θα ανοίξει τις πόρτες του στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, με πολλά live και εκπλήξεις.

Καλεσμένοι στο πάρτι θα είναι οι δυναμικοί Locomondo, ο εκκεντρικός Tonis Sfinos και οι Imam Baildi με τις εμπνευσμένες συνθέσεις τους, αλλά και ο Σπύρος Γραμμένος, οι Wedding Singers, οι Bangies και ο dj Mr. Soundproof. Την παρουσίαση της βραδιάς έχει αναλάβει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Παράλληλα, με τα live θα διαδραματίζονται «δρώμενα» και εκπλήξεις στην αρένα, διαγωνισμοί και διάφορα happenings. Σημειώστε ότι η μπίρα θα κοστίζει μόλις 1€, όπως και η πίτσα και το hot-dog!

Οπλιστείτε με χριστουγεννιάτικη διάθεση λοιπόν και κατευθυνθείτε προς του Ποδηλατοδρόμιο, από τις 3.30 μ.μ. μέχρι και τις 11.30 μ.μ. Και θυμηθείτε: «καμία μεγάλη ιστορία δεν ξεκίνησε ποτέ με σαλάτα»…

Πληροφορίες: Ποδηλατοδρόμιο, ΟΑΚΑ, είσοδος 5€ (κερκίδες), 7€ (αρένα), https://www.facebook.com/events/540683322682818/?ref=2&ref_dashboard_filter=calendar .