Οι Active Member ξανά επί σκηνής

oi-active-member-ksana-epi-skinis

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Μετά από αρκετό διάστημα, ο B.D. Foxmoor και η Sadahzinia ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή για μία μόνο εμφάνιση το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στον «Ελληνικό Κόσμο».

Οι Active Member θα πραγματοποιήσουν στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» την κεντρική χειμερινή τους συναυλία, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου.

Πίσω από τους Active Member, κρύβεται ο B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στον χώρο του ελληνικού hip-hop. Το 1992 δημιούργησε τη Freestyle Productions, μια ομάδα παραγωγής, μέσω της οποίας κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο, «Διαμαρτυρία».

Από τότε, η Freestyle Productions έχει κυκλοφορήσει δεκάδες δίσκους, είτε σαν ανεξάρτητη εταιρία είτε σε συνεργασία με άλλες εταιρίες. Οι Active Member αργότερα βάφτισαν Low Bap το είδος που εκπροσωπούσαν, υπογραμμίζοντας την άμεση σχέση που έχει ο λόγος με τη ζωή, διαφοροποιώντας έτσι, τη θέση τους από το υπόλοιπο εγχώριο και παγκόσμιο hip hop, ηχητικά και αισθητικά.

O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia που αποτελούν τους Active Member, μετά από αρκετό διάστημα εμφανίζονται και πάλι για να παρουσιάσουν ένα τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια απ’ όλη τη δισκογραφία τους αλλά και τραγούδια από τον νέο τους δίσκο «Από της Φτιάξης μας τα Λάθια», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το ανεξάρτητο label 8ctagon.

Για πρώτη φορά μάλιστα, σε αυτή τη συναυλία θα εμφανιστούν με full band. Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, μιας και ο Κώστας Αναστασιάδης, ένας από τους καλύτερους drummer της μουσικής σκηνής θα παρουσιάσει μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς και στα διαλείμματα θα «μάχεται» σε battle τον Dj του γκρουπ Moya στα πικάπ του.

Πληροφορίες: Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Κτήριο 56 - Είσοδος Γ΄, Πειραιώς 254 , Ταύρος, στις 9.30 μ.μ., είσοδος 18 ευρώ.