3 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε σήμερα

truckfighters
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ένα τριήμερο αφιέρωμα στον Μανόλη Αναγνωστάκη από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», μια μοναδική βραδιά με τους Σουηδούς βασιλιάδες του heavy rock και μια διήμερη συναυλία με live και dj sets που διοργανώνει η Inner Ear, περιμένουν να κλείσουν όμορφα την εργασιακή μας εβδομάδα.

Οι Σουηδοί «βασιλιάδες» του heavy rock Truckfighters έρχονται για μία συναυλία στο An Club, στις 10 Ιανουαρίου. Οι Truckfighters επισκέφθηκαν τη χώρα μας πέρυσι στο πλαίσιο του Plissken Fest κι έχουν αποκτήσει πολλούς θαυμαστές εντός των συνόρων μας. Η νέα τους δουλειά έχει τον τίτλο «Universe» και φέρνει μαζί της φρέσκο ήχο και νέες συνθέσεις που θα ξεσηκώσουν για τα καλά το ελληνικό κοινό με δυνατό heavy rock ‘n’ roll.

Πληροφορίες: An Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, 210 3305056, οι πόρτες ανοίγουν 8.30 μ.μ., είσοδος 20 ευρώ.

Ένα ποπ διήμερο ετοιμάζει η πατρινή δισκογραφική εταιρεία Ιnner Ear, στο six dogs, στις 10 και 11 Ιανουαρίου, με ελεύθερη είσοδο και μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες δισκογραφικές δουλειές καλλιτεχνών και συγκροτημάτων της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής. Το διήμερο αυτό θα γιορτάσει την 100ή της κυκλοφορία, τη συλλογή «INN POP», με live εμφανίσεις από τους His Majesty The King Of Spain, Tango With Lions, Berlin Brides, Daphne And The Fuzzz και dj sets από τους Λατέρνατιβ, The Noise Figures Soundsystem και Δημήτρη Μπούρα.

Πληροφορίες: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 210 3210510, στις 9 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.

Μανόλης Αναγνωστάκης

Τέλος, για τρεις βραδιές, στις 10, 11 και 12 Ιανουαρίου, ο Ιανός φιλοξενεί ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα με μελοποιημένη ποίηση του Μανόλη Αναγνωστάκη από τον Μίκη Θεοδωράκη. Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» θα παρουσιάσει  τρεις κύκλους τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση του Μανόλη Αναγνωστάκη: «Μπαλάντες», «Της Εξορίας» και  «Αρκαδία VIII», με τη συμμετοχή της Νένας Βενετσάνου και του Λάκη Χαλκιά.

Πληροφορίες: Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα, 210 3217810, είσοδος 10€, στις 9 μ.μ.