Ισπανικό πάθος από μια γνώριμη φωνή
Ένα κορίτσι γεμάτο τρέλα, ένταση και ψυχή πάνω στη σκηνή, η μοναδική Amparo Sanchez, επιστρέφει στην Ελλάδα για μία συναυλία, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου.
Η μοναδική Amparo Sanchez μέλος των Amparanoia, μιας από τις σπουδαιότερες ισπανικές μπάντες, έρχεται το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στη Μουσική Σκηνή «Αυλαία» για μια συναυλία γεμάτη πάθος και ένταση.
Μετά από επτά άλμπουμ και πάνω από 1000 συναυλίες σε όλο τον κόσμο με τους Amparanoia, η Amparo αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Το πρώτο της άλμπουμ είχε τίτλο «Tucson-Habana» για το οποίο συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τους Calexico. Η μουσική της έχει επιρροές από την αφροκουβανική παράδοση, το flamenco, αλλά και τις μελωδίες της Ανατολής και δημιουργεί ένα γοητευτικό μίγμα ρυθμού και ήχων.
Στη συναυλία της στην Αθήνα θα έχει στις αποσκευές της το ολοκαίνουργιο single που μόλις κυκλοφόρησε και έχει τίτλο «Turista Accidental», τη σύνθεση και παραγωγή του οποίου υπογράφουν και πάλι οι Calexico.
Μαζί της θα εμφανιστεί ο Μάρκος, ο τραγουδιστής των Locomondo, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές επί σκηνής, αλλά και στο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 2007, για να παρουσιάσουν μαζί το τραγούδι που δημιούργησαν παρέα «Ay Ay Ay».
Πληροφορίες: Μουσική σκηνή Αυλαία, Αγ.Όρους 15, Βοτανικός, 210 3474074, στις 8 μ.μ., είσοδος 25 ευρώ.







