Μυστικές εμφανίσεις του Prince στο Λονδίνο;

prince
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

To 2014 o Prince επιστρέφει στο Λονδίνο για να προωθήσει το νέο του άλμπουμ και ξεκινά με… μυστικά live.

Ο Prince εμφανίστηκε χθες Τρίτη, στο σαλόνι της τραγουδίστριας Lianne La Hava,  στα προάστια του Λονδίνου και το βράδυ κατέλαβε το Electric Ballroom του Camden, αφήνοντας για μια μέρα κοινό και ΜΜΕ να αναρωτιούνται για το μέρος της συναυλίας του.

Το live ξεκίνησε με ελάχιστους δημοσιογράφους και έφτασε στο τέλος του μπροστά σε πολλούς ενθουσιασμένους θαυμαστές.  Ακούστηκαν κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ του Prince με τίτλο «Plectrum Electrum», αλλά και άλλα τραγούδια του, παλιότερα και αγαπημένα.

Ο Prince βρέθηκε με την μπάντα του στο Λονδίνο το πρωί της Τρίτης, για να ξεκινήσει μια περιοδεία, που οι σταθμοί της δεν είναι ακόμα γνωστοί. Σκοπός της είναι η προώθηση του νέου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει ο Prince και τα live θα ανακοινώνονται ένα ένα, καλυμμένα με πέπλο  μυστηρίου.

Το live του στο Camden ήταν -σύμφωνα με τη Guardian- εξαιρετικό και το κοινό, που κατάφερε να μπει στον χώρο της συναυλίας στα τελευταία τραγούδια, ιδιαίτερα ενθουσιώδες.

Οι λεπτομέρειες των επόμενων εμφανίσεών του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά ακούγεται έντονα ότι ο Prince θα εμφανιστεί μέσα στον Φεβρουάριο, σε σημαντικούς χώρους του Λονδίνου.

Το χθεσινό απόγευμα έκανε μια κρυφή στάση στο σαλόνι της βρετανίδας soul τραγουδίστριας Lianne La Havas, στο ανατολικό Λονδίνο, όπου μαζί με τη μπάντα του, είπαν δύο ακουστικά κομμάτια μπροστά στο τζάκι.

Κι έπεται συνέχεια…