«Put Your Mask On» για ένα αξέχαστο αποκριάτικο party

put-your-mask-on-gia-ena-aksexasto-apokriatiko-party

H sexy Samantha Fox θα τραγουδήσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της από τη δεκαετία του ‘80

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα αποκριάτικο event που έχει τη φιλοσοφία ενός ξέφρενου party που θα συνδυάζει το κέφι και το χιούμορ με αγαπημένες μουσικές αλλά και μυθικές φιγούρες της δεκαετίας του ‘80 και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός!

Το αποκριάτικο party «Put Your Mask On» διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με καλεσμένους θρυλικές φιγούρες της μουσικής σκηνής της δεκαετίας του ‘80, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Στο κλίμα της βραδιάς θα βάλουν το κοινό οι Prestige, μια 80’s cover band, θυμίζοντάς μας όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε τη δεκαετία του ‘80.

Σειρά έχει ο Γιάννης Γιοκαρίνης που σαν αυθεντικός «νοσταλγός του Rock & Roll» θα μας ταξιδέψει στην εποχή που η δική του «Ευλαμπία» μονοπωλούσε το ραδιοφωνικό airplay και τα club σ’ όλη την Ελλάδα, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει ο Earnest Valentino, ο καλύτερος σωσίας του Michael Jackson που κυκλοφορεί στη διεθνή show biz, αναβιώνοντας τις επιτυχίες του μεγάλου star χρησιμοποιώντας κοστούμια, χορευτικό show και special effects. Το ταλέντο του μάλιστα είχε αναγνωρίσει και ο ίδιος ο Michael Jackson!

O Earnest Valentino είναι ο καλύτερος σωσίας του Michael Jackson και θα βρίσκεται κι αυτός στο party του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ανήκει όμως στην sexy Samantha Fox που θα ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της από τη δεκαετία του ‘80, όπως το θρυλικό «Touch Me», που παρότι μετράει 20 χρόνια ιστορίας, δεν έχει σταματήσει να αποτελεί την καλύτερη αφορμή για χορό μέχρι και σήμερα.

Το party δεν θα τελειώσει όμως εδώ, αφού οι Discomania Radio αναλαμβάνουν τα decks για να κρατήσουν ψηλά τα πνεύματα και τα σώματα σε κίνηση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και για όσους ψάχνουν ένα after party εκείνη τη νύχτα, μπορούν να έρθουν μετά τις 2 μ.μ. και να συνεχίσουν την βραδιά τους με τους djs του Discomania Radio στο αποκριάτικο party που θα συνεχίζεται μέχρι το πρωί.

Πληροφορίες: Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», κτήριο 56, Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος, στις 9 μ.μ., εισιτήρια 35 ευρώ και 10 ευρώ για το dj party μετά τις 2.15 μ.μ.