Η Gwyneth Paltrow μπαίνει στη δισκογραφία;

i-gwyneth-paltrow-mpainei-sti-diskografia

ΤΡΙΤΗ, 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Μετά την εμφάνισή της στην ταινία Country Strong, όπου υποδύεται την τραγουδίστρια, η Paltrow μάλλον... γλυκάθηκε από τον χώρο του τραγουδιού και συζητά με την Atlantic Records για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ.

Οι φήμες που θέλουν την ταλαντούχα ηθοποιό να δοκιμάζει την τύχη της και στο τραγούδι και να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη δισκογραφική εταιρία Atlantic Records για την ηχογράφηση ενός full-length άλμπουμ - που φυσικά θα είναι το ντεμπούτο της- οργιάζουν.

Σύμφωνα με την New York Post, η Paltrow, μετά τον πρόσφατο ρόλο της ως τραγουδίστρια της country άρχισε να «ψάχνεται» στον χώρο και τώρα βρίσκεται σε καλό δρόμο με την εταιρεία που ανέδειξε τον James Blunt, τον Τ.Ι. και τον BoB.

Όπως αναφέρεται από άγνωστη πηγή στη New York Post «Οι managers της Gwyneth μίλησαν με πολλές δισκογραφικές εταιρίες προκειμένου να της κλείσουν μια καλή συμφωνία. Όσοι έχουν ακούσει τη μουσική της την χαρακτηρίζουν ως country-pop. Πολλές εταιρείες δεν ήταν πρόθυμες να υπογράψουν συμβόλαιο με μια σταρ που δίνει προτεραιότητα στην ηθοποιία, παρ’ όλα αυτά, τις τελευταίες εβδομάδες η Atlantic έχει δείξει ενδιαφέρον και οι συζητήσεις βαίνουν καλώς. Η Paltrow είναι ένα πολύ διαφορετικό όνομα για την Atlantic Records με μεγάλη αναγνωρισιμότητα».

Τα νέα βέβαια, δεν έπεσαν σαν κεραυνός στους ανθρώπους του χώρου, αφού -ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες- σπάνια έβλεπες τη διάσημη ηθοποιό χωρίς ένα μικρόφωνο στο χέρι. Πρόσφατα μάλιστα, η 38χρονη τραγούδησε στα Country Music Awards, τα Grammys και τα Oscars, επιβεβαιώνοντας ότι το τραγούδι έχει μπει για τα καλά στη ζωή της.

Το ίδιο αποδεικνύει και η τελευταία της ταινία Country Song, στην οποία υποδύεται την Kelly Canter, μια τραγουδίστρια που ετοιμάζει το comeback της μετά την έξοδό της από το κέντρο αποκατάστασης.

Πάντως, το ενδιαφέρον της για το τραγούδι δεν είναι πρόσφατο. Το 2000 εμφανίστηκε σε μια ταινία εμπνευσμένη από karaoke με τίτλο «Duets», ενώ κυκλοφόρησε και δύο cover versions, το Cruisin’ του Smokey Robinson μαζί με τον Huey Lewis και το Bette Davies Eyes της Kim Carnes, τα οποία έπαιξαν στην ταινία. Το πρώτο, μάλιστα, έφτασε ως το νούμερο 1 των Αμερικάνικων Adult Contemporary Charts.

Η μητέρα της ηθοποιού, Blythe Danner (επίσης ηθοποιός), πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι η κόρη της πάντα αγαπούσε τη μουσική. «Τραγουδούσε από τότε που ήταν μωρό» δήλωσε η ίδια στην Huffington Post. «Από τη στιγμή που γεννήθηκε, φτιάχναμε τα δικά μας τραγούδια κάθε βράδυ στο κρεβάτι. Αυτή τραγουδούσε κι εγώ έκανα τη μελωδία και πάντα με εξέπληττε με τις επιδόσεις της» λέει με υπερηφάνια.

Η Atlantic παρ’ όλα αυτά, δεν έχει απαντήσει ακόμη στα δημοσιεύματα.