Athens Pride υπό Στέγη

thea-athina
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2014

Μια βραδιά τέχνης, μουσικής και κοκτέιλ στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών αυτήν την Κυριακή 1η Ιουνίου στις 21:00.

Mε σύνθημα «Οικογενειακή Υπόθεση» το Αthens Pride θέλει φέτος να δώσει έμφαση στην έννοια της ισότητας και της ελευθερίας επιλογών από τη γωνία της επιλογής της οικογενειακής ζωής, όπως την ορίζει κάθε LGBT πρόσωπο κι ειδικότερα στην νομικά κατοχυρωμένη LGBT οικογένεια.

Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας προσκαλεί στη ταράτσα της για μια δροσερή βραδιά τέχνης, μουσικής και κοκτέιλ προς υποστήριξη του 10ου Athens Pride. Η βραδιά ξεκινά στις 21.00, με ένα πότο καλωσορίσματος και ξενάγηση της έκθεσης street art, NO RESPECT, από την επιμελήτρια της έκθεσης, Μαριλένα Β. Καρρά.

Συνεχίζεται στην ταράτσα με κοκτέιλ και ακούσματα world-jazz σε συναυλία από τους Human Touch από τις 22.30 ενώ η βραδιά θα κλείσει με DJ-set από τον Χρήστο Παπαμιχάλη.

Το Αthens Pride, μια πλήρως εθελοντική, μη κερδοσκοπική εταιρία, διοργανώνει το 10ο ετήσιο φεστιβάλ του στις 14 Ιουνίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος, με παρέλαση, συναυλία και πάρτυ. Κατ' αυτό τον τρόπο, αλλά και μέσω άλλων δράσεων και εκδηλώσεων, προβάλλει την ύπαρξη και προωθεί την αποδοχή των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών και τρανς (LGBT) ατόμων στην Ελλάδα, καθώς διεκδικεί τα δικαιώματά τους καταπολεμώντας τις διακρίσεις και την σιωπή.

Πληροφορίες: Λεωφόρος Συγγρού 107-109.